Perşembe günü kulübümüz Başakşehir'i ziyaret ettik

Perşembe günü kulübümüz Başakşehir'i ziyaret ettik

Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerimizin başkanlarıyla görüşüyorum. Onları da ziyaret edeceğiz. Ardından Anadolu kulüplerimizi ve diğer kulüplerimizi ayın ikinci haftasında Almanya, Belçika ve Hollanda'yı, ardından İspanya, Portekiz ve İngiltere'yi ziyaret etmeyi planlıyoruz. Akademi ile ilgili yabancı firmalarla görüşme halindeyiz. Amacımız yurt dışından uygulayıcı yetiştiren bir öğretmen getirmek, yurt dışından transfer değil. İnşallah şubatta bu projeye başlayabilirsek 19 süper lig kulübünden 4 yaş grubuna ayrılmış 20 hoca talep edeceğiz tabi ki bu 20 hocayı 8 ay idmanda tutacağız bir kısmı yüz yüze bazılarıyla çevrimiçi yüzleşin. Bu hocaları yetiştirmek için kulüplerden para istemiyoruz. Federasyon yapacak. Daha sonra bu hocaların sigortasını kulüplerden istiyoruz ve federasyon olarak net 6 ay ödüyoruz. Antalya Spor kulüp olarak altyapı anlamında bağımsız bir vizyona ve misyona sahiptir. Sadece tüm kulüplerimizi altyapı organizasyonuyla uyumlu hale getirmemiz gerekiyor. Kulüpler çok düşük değil ve kulüpler çok yüksek değil. Bir orkestra kurdu ve o orkestranın şefliğini de Futbol Federasyonu yapmalı. Sürücü orada olmasaydı ne olurdu? Çıkan ses kulaklarımızı tırmaladı, ardından bir kakofoni geldi. Herkesin beğeneceği bir melodi yaratmak istedik. Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Galatasaray, Serie A'nın devlerinden Lazio'ya 1-2 mağlup oldu.

Baran Aksaka'nın maç öncesi sakatlandığını söyleyen Metehan Baltacı, 11 yaşında mücadeleye başladığını belirterek, "Bizim için güzel bir maçtı. Bugün asla oynamayacağım. Baran arkadaşım maçtan önce sakatlandı. Hafif bir sakatlıkla. , Isınmadan dışarı çıktım. Öğretmen konuşmayı bitirdikten sonra kazağı giy, özür dilemenin bir önemi yok. elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum Daha önce milli takım ve Galatasaray genç takımında orta saha oyuncusu olarak oynadım. Oynayalı uzun zaman oldu ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

“Lig için iyi hazırlandık”

Antrenman kampının iyi geçtiğini söyleyen Metehan, şunları söyledi: “Eğitim kampı süreci güzel geçti. Lige tam anlamıyla hazırlanıyoruz. Dostluk maçlarının kalitesi de herkesin gözü önündedir. İyi takımlarla oynuyoruz. Sonuç ne olursa olsun lige iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Oyun iyi gitti. Çok yerimiz vardı maalesef kaçırdık ama ligde mükafatını alacağımızı düşünüyorum" dedi.