Papiss Cisse Kendine Güvendiğini Açıkladı

Papiss Cisse Kendine Güvendiğini Açıkladı
Fenerbahçe Kulübü Ekim ayında daha önce Aytemiz Alanyaspor’da oynayan Senegalli futbolcu Papiss Cisse'yi 1 yılı opsiyonlu olarak 2 yıl süre ile kadrosuna dahil etmişti.

İmzalar Atıldıktan Sonra Neler Dendi?

Sözleşmenin yapılmasının ardından Sarı-lacivertli kulüp yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, Senegalli forvet Papiss Cisse ile 11 yıllık sözleşme imzalamıştır. Cisse'ye 'hoş geldin' derken, çubuklu formamızla başarılarla dolu bir sezon diliyoruz." ifadelerinde bulundu.

Senegalli Futbolcunun Fenerbahçeli Olarak İlk Sözleri

Sarı-lacivertli kulüp ile sözleşme yapmasının ardından FB TV'ye konuşan 35 yaşındaki santrfor, "Herkese teşekkür ederim. Burada olduğum için çok mutluyum. Anlaşma tamamlandı. Artık Fenerbahçeliyim ve çok mutluyum. Fenerbahçe taraftarı beni beklesin ve görsün. Beklentilerini karşılamak ve takıma yardımcı olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Taraftarlarımızı mutlu etmek için gerçek bir aile gibi birlikte çalışacağız." diye duygularını aktardı.

Derbiye Günler Kala Cisse Neler Söyledi?

Senegalli golcü futbolcu Cisse, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde ilk 11 de oynamak için Samatta ile rekabete girmek zorundaydı.

Fakat takım arkadaşı Mbwana Samatta’nın Sivas Belediye maçında dizinden sakatlanması ile gözler yine forvet hattına çevrildi. Bu durumda Papiss Cisse'nin Beşiktaş takımı karşısında forvette ilk tercih edilecek olması neredeyse kesin gözüyle bakılmaktadır. Tecrübeli futbolcu, "Yıllardır Türkiye'deyim. Derbilerin önemini biliyorum.  

Takımıma her türlü katkıyı sağlayacağımdan şüphem yok" diye konuştu. Alanyaspor’da geçen sezon resmi maçlarda 23 gol atan Cisse bu konuşmalarıyla Fenerbahçe ile Beşiktaş’a karşı Kadıköy’de oynanacak mücadele öncesi güven veriyor.