Oyuncunun Roma ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor

Oyuncunun Roma ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor

Eczacıbaşı Dynavit ve VakıfBank bu dev organizasyonda ülkemizi temsil edecek. Temsilcilerimizden Eczacıbaşı Dyvanit, İtalya'dan Prosecco Doc Imoco Conegliano ve Brezilya'dan Dentil Praia Clube ile A Grubu'nda; VakıfBank, B Grubu'nda Kazakistan'dan Kuanysh Club ve Brezilya'dan Gerdau Minas ile karşılaşacak.

Grup aşaması maçlarının ardından ilk iki sırada yer alan takımlar yarı finale yükselecek ve  bir slash maçı oynayacak. (A1-B2, B1-A2) Türkiye, Uluslararası Voleybol Federasyonu'nun (FIVB)  1991 yılından bu yana ikinci kez düzenlediği Dünya Kulüpler Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı. Kadın takımımız, 2 ikincilik ve 5 üçüncülük olmak üzere 7 şampiyonluk kazandı.

2022 FIVB  Dünya Kupası programı  şu şekilde:

14 Aralık Çarşamba 14:16.30 Eczacıbaşı Dynavit-Dentil Praia Clube TRT Spor

Aralık Çarşamba 1419.30VakifBank-Kuanış Kulübü TRT Spor

Perşembe, Aralık 1516.30Prosecco Doc Imoco Conegliano-Dentil Praia ClubeTRT Spor

16.00 Eczacıbaşı Dynavit-Prosecco Doc Imoco Conegliano TRT Spor

16 Aralık Cum 19.00 Gerdau Minas-Kuanış Kulübü TRT Sportster

17 Aralık Cmt 16:30 A1 – B2

Sam B1 – A2 Aralık 1720

Hafta içi 1813.00.12.3 3.lük

Aralık Pazar 1816.00 Final

Gençlik ve Spor Bakanı Mohammad Muharrem Kassapoğlu İnovasyon Haftası  İnovasyon Yarışması Ödül Törenine katıldı.  Bakan Kasapoğlu burada yaptığı açıklamada, "Bakanlık olarak hizmet alanımızdaki tüm sorunların yenilikçi bir şekilde çözülmesi konusunda çok hassasız. Bakanlık olarak inovasyonun, gençlerin arzularını gerçekleştirmek için özgürce seçtikleri bir fırsat olduğuna inanıyoruz." rüyalar." Bakan Kasapoğlu, “Fırsatları nasıl değerlendirip gençlerimizin hayallerini gerçekleştirebiliriz ki, yenilikçilik ve girişimciliğin bu hızla yan yana gelişeceğini biliyor ve inanıyoruz. Algoritmalar ve yazılımlar bakanlığımızın iş ve işleyişi için olmazsa olmazdır. Dünya, bilgi işlem altyapısındaki değişimlerle birlikte hızlı bir değişim dönemine girmiştir. Bu değişim süreci dünyayı tek bir pazara dönüştürmüştür. Eskiden işletmeler sadece kendi bölgelerindeki işletmelerle rekabet ederken, artık bilmedikleri hatta adını bile duymadıkları ülkelerdeki işletmelerle rekabet ediyor. Oyun, dünya çapında eyaletlere bağlı olarak benzer şekilde yaşanmaya başlandı. "

"Çağımız bilişim ve girişimcilik çağıdır"

Bakan Kasapoğlu, değişen ihtiyaç, ihtiyaç ve alışkanlıklara en hızlı şekilde cevap verme kapasitesine sahip ülkelerin rekabette önde olduğunu hatırlatarak.