Oyun oynamasına izin vermelidir

Oyun oynamasına izin vermelidir

Sadece çok basit bir şey istiyorum. Ve oyuncuları ilk kez takıldıklarında ve sürekli hareket etmek istemediklerinde suçlamayın. Unutmayalım ki harika futbol oynamak bir süreçtir ama başarı emek ister. Değerli medya mensuplarıma gelince. Ayrıca umarım sadece gerçeği ararlar ve okuyucuları, izleyicileri ve dinleyicileri yanıltmazlar. Ekip ve personele göre yorum yapmaktan kaçındı. Bugün savunanların bir maçtan sonra aksini söylemesine izin vermeyin. Kulüp ve fantezi yok. Medyayı ayrı ve tutarlı tutun. Gördüğünüz gibi bunlar çok basit istekler; dürüst ol, adil ol ve para kazanmak için çalış. Bu bir istek bile değil. O yüzden 2023'ten itibaren tek dileğim her şeyin olması gerektiği gibi olması.

Schalke 04'te forma giyen Mohamed Eden sıkı çalışmaya başladı. Rosier ayrılırsa 2002 doğumlu gurbetçi Kartal olacak Beşiktaş teknik direktörü Şen Güneş, sağdan atak bir transfer isteyen  ilk tercih olarak belirlendi. Deneyimli teknik adam, Rosier'den beklediği verimi alamadı ve Schalke 04 forması giyen Mehmet Aydın'ın ismini yönetime devretti. Ödül, Almanya U-20 milli takımında forma giyen ve  Stefan Kuntz tarafından Türkiye milli takımında oynaması için davet edilen 2002 doğumlu yabancı oyuncuya verildi. Alman kulübü bu transfer için 4 milyon euro'luk bir bedel belirledi.

Beşiktaş, Çağlar Söyüncü'yü 6 aylığına kiralamak istiyor, Leicester City'de hiç şansı yok. Yönetimin teklifi belli Şenol Güneş'in "Biz kimseyi almıyoruz, kimse gitmeyecek" demesine rağmen Beşiktaş'ın transfer arayışları hala gizli yapılıyor. Çağlar Söyüncü, Güneş'in takviyeye ihtiyaç duyduğu alanlarda güçlü bir savunmacı olarak görülüyordu. Siyah Beyazlılar da 26 yaşındaki stoper için bir formül buldu. Bu sezon ligde sadece 72 dakika forma giyen uluslararası Leicester City'ye 'sezon sonuna kadar bize katılın' mesajı gönderilecek. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon için Atletico Madrid ile anlaşan Çağlar Söyüncü'yü 6 aylığına kiralamayı hedefliyor. Çağlar Söyüncü, desteğini kaybeden Leicester'ı ayrılmaya ikna edecek. Dolayısıyla Beşiktaş'a gelecek, oyunun ritmini yakalayacak ve İspanya'ya hazırlanacak. Oyuncular ve Beşiktaş kazanacak... Şenol Güneş, yönetime milli takım mezunlarının takıma güç katacağını söyledi.