Oynanacak Manchester Derbisi'nde kadroda yer almayacağı bilgisi geldi

Oynanacak Manchester Derbisi'nde kadroda yer almayacağı bilgisi geldi

Weghorst, bugünün Old Trafford'daki büyük derbisini saat 15.30'da tribünlerden izlemek zorunda kalacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'ndaki karşılaşma saat 16:00'da başlayacak. Maçı hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek. BeIN Sports, Konyaspor - Beşiktaş karşılaşmasını canlı yayınlayacak. Çin Süper Ligi'nde çıktığı 16 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Beşiktaş,  29 puanla beşinci sırada yer alıyor. Kalan ve 2'ye yenilen Konyaspor, 7. etap haftasına 27 puanla girdi. Beşiktaş'ta devre arasında olması gereken Montero ve Konyaspor'da deplasmanda bulunan penaltıyı atan Saleh Ukan dışında kaleci İbrahim Sehic'in durumu maç sırasında belirlenecek. Sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal ise listede olmayan bir diğer isim. Olası 11 kişi Konyaspor Erhan, Ahmet Oğuz, Adil, Calvo, Guilherme, Hadziahmetovic, Bruno Paz, Michalak, Endri Hammer, Bytyqi, Diouf BeşiktaşMert, Tayipser, Saiss, Atba Masuaku,  Josef, Cenk, Gedson, N'Koudou, Muleka 43 bit . Randevu Beşiktaş, Süper Lig'de 43. kez Konyaspor ile karşılaşacak. İki takım arasında oynanan 42 maçın 23'ünü Beşiktaş kazandı ve bunların 6'sını Konyaspor kazandı. 13 maçın tamamı berabere bitti. Konyaspor, Beşiktaş ile oynadığı son 2 lig maçının hepsini kazandı.

Siyah beyazlılar, Çin Süper Ligi'nde deplasmanda oynadığı son 3 maçı kazanamadı. Beşiktaş, ligde Giresun Spor ile son deplasman maçını 9.haftada 2 mağlubiyet, 1 mağlubiyet ve 3 deplasmanda oynadı. Bu maçlarda Atakash Hatay Spor ile Gaziantep'e yenilen Galatasaray Siyah-Beyazlılar, Gaziantep FK ile de berabere kaldı. Teknik direktörlüğünü Şenol Güneş'in yaptığı Beşiktaş, Konyaspor'da 8 Ekim 2022'den bu yana deplasmanda hakim olan galibiyet susuzluğuna son vermek istiyor. Siyah Beyazlılar da ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedefliyor.

Beşiktaş orta saha oyuncusunun transfer hedefinde hala 2 isim olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine yönetim, kulüp yöneticisinin önerdiği Okay Yokuşlu ve Berat Özdemir'i de listeye ekledi. Geçen sezon başında Trabzonspor'dan Arap kulübü El İtifak'a transfer olan 24 yaşındaki Berat ve şu anda West Brom'da forma giyen 28 yaşındaki Okay'ın 'takımından' olduğu söyleniyor.