Oynadığı zaman o tatlı gözyaşını daha ciddi bir boyuta taşıyabiliyor

Oynadığı zaman o tatlı gözyaşını daha ciddi bir boyuta taşıyabiliyor

Bunu Beşiktaş futbol takımı tahmin etti ve referans olarak oynamamasını istedi, kendisinin ve Fas milli takımının da aynısını yapmasını istedi. Nitekim Seth ile özel bir röportajda, "Muhtemelen Fransa için oynamayacağım" dedi, sakatlığı daha da kötüleşmeyecek. Ancak sahada 20 dakika kaldıktan sonra oyunu terk etmesi ve şimdi ondan yeni raporlar beklemesi ile  Fransa karşısında her şey değişti. Daha fazla kontrol yapılacak ve Katar'da üçüncülük maçı için milli takımda kalacak. Yeni yönetime göre sakatlığı nedeniyle bu küçük yırtık orta seviyeye ulaşırsa 4-6 hafta maça dönemeyecek demektir. Beşiktaş takımının savunmasında sorunlar var ve defans oyuncularının performansı tatmin edici değil.

GEDSON'un defansif performansı hocayı tatmin etmedi

Sayın Chenore, ilk hazırlık maçında kullandığı üçlü savunma sistemini diğer iki hazırlık maçında uygulamadı. Dün Şenol hocaya bu soruyu sordum, lige döndüğünde üst üste üç maç oynayacak mı? Şenol hoca bana "Oyuncular her sisteme uyum sağlamak zorunda kalıyor ve bazen oyun içinde kararlar alıyoruz" dedi. Şahsen profesörün dört sisteme döneceğini düşünüyorum. Burada Cenk'i forvet olarak kullanıyor ve Dele Alli'nin önümüzdeki günlerde forma şansı bulabileceğini düşünmüyorum. Mesela dün Gedson forvet arkasına iki gol attı,  savunma performansı Şenol için pek tatmin edici olmadığı için Gedson'un ileride forvet hattına katılacağını düşünüyorum.

Transfer politikası kafasında saklanıyor

M. Chenore'un transfer politikası konusunda bir planı var ama dürüst olmak gerekirse şu anda 6 maçı olduğunu söylemedi, bir sol bek, bir bek, bir orta saha oyuncusu devre arasında olabilir Transfer yapın. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük takımı ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Caner Erkin'in yeni adresi belli oldu. Akşam kaynaklarının haberine göre Hasan Ali Kaldırım'la yollarını ayırmaya hazırlanan Medipol Başakşehir'in gündeminde Caner Erkin var. Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun Caner Erkin'i takımında tutmak istediği ve turuncu lacivertli yönetimin hamle yaptığı anlaşıldı. İstanbul'dan ayrılmak istemeyen 34 yaşındaki oyuncu, Başakşehir'e coşkuyla baktı.