Onur Bulut milli adaylar arasında yer alan Kayserispor'da istikrarlı profiliyle dikkatleri üzerine çekti

Onur Bulut milli adaylar arasında yer alan Kayserispor'da istikrarlı profiliyle dikkatleri üzerine çekti

Süremin sonunda kulüple sözleşmesi biten Onur, Kayseri ile yeni sözleşme imzalamayacak. Kariyerine İstanbul'da devam etmeyi planlayan 28 yaşındaki futbolcuyu kısa vadede ikna etmeyi planlayan yöneticiler, düşük  bonservis bedeliyle Kayserispor'u ikna etmeye ve hem kulübe para kazandırmasını hem de oyuncunun takıma gelmesini sağlamaya çalışıyor.

Kaan Ayhan sınırı zor olacak

Serie A takımı Sassuolo'ya katıldıktan sonra birçok Türk kulübüne özellikle Beşiktaş vizyonuna giren Kaan Ayhan, Serie A takımından ayrılamaz.Yönetim tecrübeli stoper için defalarca denedi ancak olumlu sonuç alamadı, bu sefer kesin. Bu kez  yönetim, Sassuolo'yu Kahn'ın ekonomik sınırlarını zorlamak için seçenekler satın almaya ve ödünç almaya ikna etmeyi planlıyor. Galatasaray'ın ileri hamleleri Ocak ayının son yarısında çok çalıştı ve hız kesmeden devam ediyor. Yıldız futbolcunun durumunda ise İstanbul'da teknik direktörünün ara vermesiyle sarı-kırmızılı hareket çemberi daha da sıktı.

Antrenmanla devam ediyorlar

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay tesisindeki antrenmanı dün gün boyu devam etti. Villarreal'in bugün oynayacağı maçla birlikte teknik direktör Okan Buruk, dikkat çekmeden taktik çalışmalarına odaklandı. Milli takıma giden ve son olarak kampta görev alan Kerem'in Villarreal karşısında da kadroya dahil olacağı anlaşıldı.

Berkan Kutlu, Rayo Vallecano ile oynadığı hazırlık maçında taraftarlar tarafından yuhalandıktan sonra zor günler geçiriyor. Okan, genç futbolcuyu son 16 turunda Villarreal karşısında oynayarak öğrencilerine destek olmaya hazırlanıyor. Taraftarların tepkisi üzerine Belkan, sosyal medya hesabından Galatasaray formasıyla çocukluğuna ait bir fotoğraf paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi.

Galatasaray, Perşembe günü Belek antrenman kampına katılmak için Antalya'ya gitmeden önce bugün İstanbul'da Villarreal ile son sezon öncesi maçını oynayacak. Sarı kırmızılı ekipler burada 2 hazırlık maçı da  oynayacak. 10 Aralık'ta Adana de Millspoor ile karşılaşacak olan Simbon, 16 Aralık'ta Fransa temsilcisi Toulouse ile karşılaşacak. Bu maçla birlikte Galatasaray'ın Antalya'daki kampı da sona eriyor ve takımlar 17 Aralık'ta İstanbul'da karşılaşacak. Tedavisinin ilk aşaması için Arjantin'e giden Icardi ile Rashica'nın durumunun  ciddi olması teknik ekibi tedirgin ediyor.