OKAN BURUK'TAN AÇIKLAMA

OKAN BURUK'TAN AÇIKLAMA

Portekiz L'entraîneur Jorge Jesus, Lemos'u kavradı. ve Bruma. İsa, her iki oyuncuya da bir hazırlık maçı şansı vermeyi planlıyor. Futbol Takımı A, hazırlık kampı kapsamında Çin Süper Lig ekibi C. Alanyaspor ve  Serie A ekibi US Salernitana ile hazırlık maçı oynayacak. Okambrook'un teknik direktörlüğünde 2022/23 sezonuna  giren Galatasaray, ligde iyi bir başlangıç ​​yapamasa da Dünya Kupası galibiyet serisiyle aradaki farkı ikiye kadar kapattı. Dünya Kupası sezonunun sona ermesinin ardından tehlikeli  maçlara çıkacak olan sarı-kırmızılı ekipler de antrenmanlara  başladı.

Icardi ve Oliveira sakat

Florya Metin Oktay'ın evinde mücadelesine devam eden Galatasaray, iki yıldızın sakatlığı nedeniyle şaşkına döndü. Sarı-kırmızılı forma giyen yıldız oyuncular Sergio Oliveira ve Mauro Icardi, antrenmanda sakatlandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okanbrook, Oliveira ve Icardi'nin Vallecano ile oynadığı hazırlık maçındaki sakatlıklarını açıkladı. Buruk'un ifadesinde; "Sergio Oliveira ve Icardi'nin sakatlıkları bizi hüzünlendiriyor ve düşündürüyor. Sergio'nun ayak bileği burkuldu. Icardi topuğuna kramp girmesin diye burada. Şu anki düşünceye benzer şekilde ortalama iyileşme süresi 3-4 haftayı bulabilir. İyileşme sürecine bağlıdır. Bu önümüzdeki günlerde daha da netleşecek. Rashika önümüzdeki günlerde eğitime başlayacak. Bu noktada yavaş ve normal bir şekilde koşmaya başladı.

Transfer dönemi yaklaşırken duraklama

Bir yandan transfer dönemi yaklaşırken takımlar kadrolarına katacakları isimleri değerlendiriyor. Sadece gelen oyuncularla ilgili değil, gidecek oyuncularla ilgili de sözler ortaya çıkmaya başladı.

YILDIZ Adına ÜÇ Randevu

Sasha Boyi, Galatasaray teknik direktörlüğümün başında kadroda yer almıyordu, sadece sağ bek sakatlığı nedeniyle forma giymişti, çok iyi bu fırsatı değerlendirin. Takımın kilit isimlerinden biri haline gelen Fransız oyuncunun bu performansı Avrupa kulüplerinin de ilgisini çekti.

Foot Mercato'ya göre Bundesliga tarafları Eintracht Frankfurt ve Wolfsburg ile  Premier Lig tarafı Crystal Palace, 22 yaşındaki futbolcuyu sezon dışında kadrolarına katmak istiyor.

Sözleşmenin devamı

Bir yandan Sasha Boyi, Galatasaray ile sözleşme yenilemek için görüşüyor. 1 Aralık'ta yapılacak antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isimler, sözleşme konularıyla ilgilenmiyor. Pazarlığı yöneticime emanet ediyorum. Ben performansıma odaklandım" dedi.