Nurcebi, teknik direktör Şenol Güneş ile transferini gerçekleştirmişti

Nurcebi, teknik direktör Şenol Güneş ile transferini gerçekleştirmişti

Başkan, transfer talebinde bulunan Güneş'e "Önce vermeyi düşünmediğiniz isimleri netleştirin. Üzerinde çalışalım" diyor. Öncelikle durumu baş antrenör Şenol Güneş tarafından yakından takip edilecek. Sezon sonunda sözleşmesi biten tecrübeli oyuncuların performansına göre takviye yapılıp yapılmayacağına Ocak ayında karar verilecek. Beşiktaş orta sahaya geçerek bölgeye zenginlik katmayı hedefliyor. Siyah Beyazlılar, Leicester'ın Nampalys Mendy takımını bölgenin zirvesinde tutuyor. 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Senegalli Libertadores bu sezon sadece 4 maçta şans buldu.

Ve Afrika Şampiyonası

Mendy, futbol kariyerine Fransa'da Monaco'da başladı. Daha sonra takımın A seviyesine terfi etti. Monaco'dan sonra bir sonraki adresi  Fransız takımlarından Niza. Nice'in ardından Premier Lig ekiplerinden Leicester City'ye gitti. Mendy ayrıca Senegal milli takım forması giyiyor. Ana pozisyonu eski bir libero olan oyuncular, aynı zamanda orta saha oyuncusu olarak da oynayabilirler. Futbol kariyeri boyunca, Leicester City ile bir Afrika Uluslar Kupası ve bir FA Kupası kazanma onuruna sahipti. İtalyan basını, Beşiktaş'ın Mainz ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan sol bek Aaron Martin'i istediğini yazdı. Rapor, kulübün başlangıçta Martin'in menajeri Hector Fernandes ile temasa geçtiğini iddia ediyor. Piyasa kaynaklarına göre Griezmann'ın teknik direktörü Fernandez, Martin karşılığında İtalyan kulüpleri Turin ve Bologna ve La Liga ekibi Espanyol ile görüştü.

Dünya ve/veya Türkiye futbol maçları 18 Aralık Pazar günü devam edecek. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak? Süper Lig takımlarından Kayseris Spor'un yeni başkanı Ali Çamlar, A Spor'a açıklamalarda bulundu. Adı Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a transfer olan Onurblut ile ilgili soruya Çamlı, "Onurblut'un resmi teklifinde şüphe yok. Onur ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacağız. ” Antrenör Şenol Güneş, bir yandan takımda yeni oyun planları toplamaya çalışırken, bir yandan da antrenman kampında fiziksel ve taktiksel çalışmalara ağırlık veriyor. Bu arada Beşiktaş, Dünya Kupası nedeniyle Antalya'da ara vermeden önce İstanbul'daki ilk maça hazırlanıyor. 5-16 Aralık tarihlerinde Belek'te yapılan hazırlık kampı Beşiktaş için bir doz ilaç gibiydi.