Milli Jimnastikçi İbrahim Çolak’tan Açıklama

Milli Jimnastikçi İbrahim Çolak’tan Açıklama
2022'ye iyi bir başlangıç ​​yaptığını söyleyen Çolak, sol omzundan geçirdiği sakatlık nedeniyle bu ay Dünya Kupası'na katılmama kararı aldığını kaydetti. Ağustos.

2022'ye iyi bir başlangıç ​​yaptığını söyleyen Çolak, sol omzundan geçirdiği sakatlık nedeniyle bu ay Dünya Kupası'na katılmama kararı aldığını kaydetti. 

  1.5 ay gibi kısa bir süre sonra antrenmanlara yeniden başlayan ve Challenge Cup'ta madalya kazanan milli cimnastikçi, 2022 yılı için şunları söyledi: "Bu yıla çok iyi başladım. Daha sonra Akdeniz'de 4 Dünya Kupasından 3 madalya kazandım. Cezayir Sonrası 2018. Cezayir'de lastik mühendisliğinde Altın madalya kazanmaktan onur duyduk. Başarımı sürdürmekten çok mutluyum. Takım olarak 2018 gümüş madalyasını 2022'de altına çevirdik. Bu yıl zaten takım olarak çok büyük hedeflerimiz vardı. Her şey yolunda giderse eli kesilir ve bu sporcu için fiziksel ve zihinsel olarak çok yorucudur. Yorulmadan çalışmaya devam ettim. Ameliyat oldum elimde 3 vida var ama 1.5 ay sonra tekrar dairesel alet yapmaya başladım. Ekim ayının sonunda Dünya Şampiyonası yaklaşıyordu, bu yüzden onu yakalamak için Türkiye Şampiyonası ve Challenge Cup'a gitmeye karar verdim. Gösterimi orada gördüm ve 2,5 ay sonra bu kadar oldu. Sonra kendi kendime dedim ki: "Dünya Kupası için hazır değilsin. Çünkü hepimizin bir adı var. Oraya gidip kötü yapmak, insanlara "İbrahim eskisi gibi değil" diye düşündürebilir. Bitirmedim, sivilcelerim olduğunu düşündüm. Bu açıdan düşünürsek, Dünya Kupası'na katılmama kararı bir şekilde işimi kolaylaştırdı. Şimdi 2023 Şubat'ındaki Dünya Şampiyonasına hazırlanıyorum. O zamana kadar ellerimi ve vücudumu mümkün olan en iyi şekle sokmaya çalışıyorum. Tabii ki hedefim olimpiyatlarda madalya kazanmak" dedi.