MARADONA'YI ÖRNEK ALIYOR

MARADONA'YI ÖRNEK ALIYOR
2019 yılında profesyonel dünyaya girdiğinden beri ekibinin vazgeçilmez oyuncularından biri oldu. Valerenga II ile ilk kez geliştirme süreci başarıyla tamamlandıktan betmoney sonra genç isim, 15 Mayıs 2019 tarihinde 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Geçtiğimiz 3 sezonda  75 Elitserien maçında 11 gol ve 17 asist yaptı. Direkt attığı 28 gole rağmen değeri de hızla yükseldi.

2019 yılında profesyonel dünyaya girdiğinden beri ekibinin vazgeçilmez oyuncularından biri oldu. Valerenga II ile ilk kez geliştirme süreci başarıyla tamamlandıktan sonra genç isim, 15 Mayıs 2019 tarihinde 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Geçtiğimiz 3 sezonda  75 Elitserien maçında 11 gol ve 17 asist yaptı. Direkt attığı 28 gole rağmen değeri de hızla yükseldi.

MARADONA'YI ÖRNEK ALIYOR

Diego Maradona ve Zinedine Zidane'nin modellerine göre Usame, Transfermarkt'a göre 1,5 milyon euro değerinde. Kariyerinde sadece 6  sarı kart gören göçmen futbolcu, bir kez iki sarı karttan 10 kırmızı ile takımını terk etti. Fas ve Norveç pasaportlarına sahip olan Osame Sahraoui, daha önce Norveç milli takımının genç yaş kategorilerinde forma giymişti. U-21 maçında 7 kez forma giydi ve bir kez fileleri salladı. Bu golü Azerbaycan'a attı. Şu anda takımında 10 numaralı formayı giyen genç oyuncu, kulübün en değerli isimlerinden biri.