Les Bleus de Bordeaux Antalya'da kamp yaptı ve tüm işler zirvede yapıldı

Les Bleus de Bordeaux Antalya'da kamp yaptı ve tüm işler zirvede yapıldı
İlk hazırlık maçında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City Championship takımıyla forma giyen Fırtına, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

İlk hazırlık maçında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City Championship takımıyla forma giyen Fırtına, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

"Farklı bir takım olacağız"

Abdullah Afqi daha önceki "Liglere döndüğümüzde bambaşka bir takım olacağız" açıklamasında bu mesajı iletse de bu sözlerin de altını çizdi. Özellikle zor bir oyunun ilk yarısında iyi oynayan, zaman zaman rakibini orta sahadan elemeyi başaramayan Fırtına. Ön sahada etkili bir şekilde baskı oluşturan ve temaslı oyundan kaçınmayan Trabzonspor'da Afchi de kanattan sürekli 'baskı' vurgusu yaptı ve öğrencilerini oyundan attı.

Çalışmaya başladılar

Antrenman kampı döneminin son şampiyonu nasıl umut verdiyse, takıma boşluklar da katılmaya başladı. Görev süremin başında ehliyeti askıya alınmayan Bruno Perez, uzun süreli sakatlıkları nedeniyle geri dönerken, kolunu kıran Edin Visca da antrenmanda takıma katılarak iyi bir performans sergiledi. Trabzonspor'a bir müjde daha 5. Hafta maçında Ümraniye ile oynadığı maçta sakatlanan ve  ön çapraz bağ sakatlığı ve sol dizinde yan menisküs yırtığı tespit edilen Doruhan Tokez'in ameliyatı başarılı geçti.

Hızlı dönüş yaptı

Yıldız oyuncunun sezonu 1 numara bitirdiği yönündeki haberlere rağmen, Doruhan sürpriz bir erken dönüş yaptı. Ortalama 1 ay önce bireysel antrenmanlara başlayan tecrübeli futbolcu, bugün yeniden sahalara çıktı. Trabzonspor resmi hesabı; Dorukhan'ın antrenmandaki fotoğrafını "bakın kim geliyor" notuyla  paylaştı. Boşluklarını doldurmak için Dünya Kupası sezonunu kullanan milli takım oyuncusunun hedefi, mümkün olan en kısa sürede %100'e ulaşmak ve bir kez daha Filtner'ın vazgeçilmez isimlerinden biri olmaktır. Galatasaray, Dünya Kupası kapsamında Süper Lig tatilinde bugün antrenmanlarına devam etti. 8 ila 2 geçişlik iki set için dinamik ısınmaya devam edin. Okan Buruk liderliğinde gerçekleştirilen antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. Milot Rashica ve Emre Taşdemir, kendileri için hazırlanan proje ekibinin yanı sıra sahada özel bir çalışma yaptı. Kazadan sağ kurtulan Fredrik Midtsjö, hazırlanan proje üzerinde çalışmaya başladı. Galatasaray,  yarın saat 20.00'de Neff Stadı'nda İspanyol ekibi Villarreal ile hazırlık maçı oynayacak.