Korayspor En Çok Satan Koşu Ayakkabıları

Korayspor En Çok Satan Koşu Ayakkabıları
Korayspor dünyaca ünlü markalar ev sahipliği yapan web sitesi aracılığıyla spor tutkunlarını birçok ürün çeşidini uygun fiyat politikası çerçevesinde biraya getirmektedir. Herkesin spor ürünlerine kolayca ulaşmasını amaçlarken bunu uygun fiyat avantajıyla sunması tercih edilmesini sağlayan en büyük etkenlerden biri. Birçok spor branşının ürünlerini bünyesinde barındıran Korayspor’un en çok ziyaret edilen kategorilerden biri ise koşu branşı.

dünyaca ünlü markalar ev sahipliği yapan web sitesi aracılığıyla spor tutkunlarını birçok ürün çeşidini uygun fiyat politikası çerçevesinde biraya getirmektedir. Herkesin spor ürünlerine kolayca ulaşmasını amaçlarken bunu uygun fiyat avantajıyla sunması tercih edilmesini sağlayan en büyük etkenlerden biri. Birçok spor branşının ürünlerini bünyesinde barındıran Korayspor’un en çok ziyaret edilen kategorilerden biri ise koşu branşı.

En çok yağ yakan sporlardan birisi olan koşu, vücudu biçimlendirir ve serotonin hormonunun yükselmesini sağlayarak gün içerisinde kendinizi daha mutlu hissetmenize yardımcı olur. Koşu her ne kadar keyifli bir spor olsa da doğru ekipmanlar kullanılmadığında kaslarınızın zarar görmesine neden olabilir. Vücudunuzu tanıyıp, sizin için en ideal koşu ayakkabısını seçerek hem performansınızı artırabilir hem de dizlerinizi koruyabilirsiniz.

, koşuya uygun tasarımları ile diğer spor ayakkabılarından oldukça farklıdır ve koşu esnasında bu farkları belirgin bir şekilde hissedebilirsiniz. Koşarken bileğinize ağırlığınızın dört katı kadar basınç uygulanır ve bu basınç ağrıya neden olabilir. Bu nedenle koşu ayakkabılarında basıncı azaltan tabanların bulunması son derece önemlidir. Koşu ayakkabılarının topuk kısmı diğer spor ayakkabılara göre daha yüksek olur ve böylece bileğin sakatlanma riski azalır. Koşu ayakkabıları esneklikleri ile ön plana çıkarlar. Koşu esnasında ayak sürekli kıvrıldığı için esnek ayakkabılar kullanmak performansı artırır. Darbe emici özelliği ise her adımda dizin ve bileğin aldığı darbeyi azaltır.

İyi koşu ayakkabıları, kişinin fiziksel özellikler ve koşu tarzına göre değişiklik gösterir. Ancak bazı püf noktalara dikkat ettiğinizde sizin için en ideal koşu ayakkabısını seçebilirsiniz. Koşu ayakkabısı alırken tabanını özellikle göz önünde bulundurmak gerekir. Ayakkabının tabanı eskidiği zaman ömrü dolacağından dolayı tabanı dayanıklı malzemelerden üretilen modelleri tercih etmenizde fayda bulunur. Engebeli zeminlerle iç mekân koşularında kullanılacak koşu ayakkabıları birbirinden farklıdır. Yol ve toprak koşusunda zemin engebeli olduğundan dolayı tabanında sert lastik kullanılan modeller kullanılabilir. Topuk kısmındaki lastikler genellikle karbondan üretilir. Ön kısımda ise darbelere karşı koruyan havalı lastik daha avantajlıdır. İç mekânda koşmak için kullanılacak koşu ayakkabılarında hız ve kavrama kabiliyetini artıran ince tabanlı ürünler tercih edilir.

Koşu ayakkabıları seçiminde antrenman tipini göz önünde bulundurmak gerekir. Toprak yolda yapılan antrenmanda kullanılacak ayakkabı ile pistte tercih edilecek ayakkabı birbirinden farklıdır. Yol koşusu için tercih edilecek koşu ayakkabısının basıncı artıran beton zemine ve engebeli yüzeye uygun olması gerekir. Yüksek darbe emme özelliği bulunmasında fayda vardır.

2017 yılında mağazalarımız 9.2 milyon tüketici tarafından ziyaret edilmiştir.2005 yılında www.korayspor.com Türkiye'nin ilk spor online alışveriş sitesiyle tüm dünyaya açılmıştır. 2016 yılının sonunda 11.yılını dolduran Korayspor bünyesindeki dünya markalarını binlerce müşterisine güvenle ulaştırmıştır.

Bursa ve Balıkesir’de yer alan 21 Koray Spor mağazasında adidas, Nike, Reebok, Puma,Converse, Lacoste, Onitsuka Tiger, Timberland, Zamberlan, Luhta, Columbia, Antarctica, Hammer Jack, Quiksilver, Jack-jones, Nordbron, Super-fit, Techsport, Narr, Jump, Igor, Slipstop, Scholl, Jooze, Letoon, Asics, New Balance, Mizuno, Joma, Skechers, Hummel, Tomy Hilfiger, Vans, Etnies, Dc, Sebago, Natural World, Dexter, Caterpillar, Harley Davidson, Grisport, Salomon, Asolo, The North Face, Jack Wolfskin, Icepeak, Lafuma, Salewa, Merrell, Hı-Tec, Dockers By Gerli, Lumberjack, Scooter, Greyder, Kinetix, Lotto, Diadora, Lescon, Slazenger, Imac, Gutteri, Teva, Arena, Speedo, And1, Superga, Liveup,Wilson, Head, Dunlop, Voit, Altis, Donic, Everlast, Barbour, Nittaku başta olmak üzere dünyanın en seçkin markaları, dünya standartlarında mağazacılık ve hizmet anlayışıyla sunulmaktadır.