Konyaspor Lubitic'in serbest vuruş anı maçın belirleyici anı oldu

Konyaspor Lubitic'in serbest vuruş anı maçın belirleyici anı oldu

Gedson Fernandes'in yaratıcı yaklaşımı ve Cenk Tosun'a yaptığı inanılmaz asist, tekrar tekrar izlenmeli. Dünkü maçta sahanın yıldızı Gedson'du. Tutarlı gollerle Zenktosson, takımın önemli bir üyesi olduğunu bir kez daha kanıtladı. Joseph'in 90 dakikada insanüstü bir çabayla attığı golüne de şapka çıkaralım. Masuaku ve Muleka da dünkü performanslarından dolayı alkışı hak ediyor. Beşiktaş, dün  ligin en zorlu deplasman maçlarından birinde kişiliğini gösterdi. Weghorst'u bırakın, her kimse... Böyle bir takım olarak  savaşırsanız başarı ve mutlu sonlar olur. şampiyonluk mücadelesinde daha çok sular akar.

Beşiktaş, Şenol Güneş'in kabuğunu değiştirdi. Şimdi rakibin düşünmesine izin verin! Hakem Abdülkadir Bitigen, Beşiktaş son dakikalarda VAR ile çalışırken penaltıyı da göz ardı etmeyelim. Ama kızamıyorum çünkü olay bu! Maçı heyecanlı kılan bir diğer unsur da İlhan Palut takımının keyifli futbolu oldu. Dünkü futbol keyfine renk kattığı için Konyaspor'u tebrik ediyorum.

İlk yarı korkunçtu

Son iki haftadır oldukça iyi bir performans sergileyen Mert izlenmeye değer. Maçın başında kabul etse de kaleci almamalıydı, 2. Bir günde gelişen Konya atağına geçit vermiyor.

Beşiktaş ağırlığını çizgiye koyamıyor

İkinci yarıda sadece Konyaspo vardı. İnsanları yere seren bireysel oyuncular var. Savunmacıların arkasına saklanmaya çalışıyorlar. Sonlarda kaçırdıkları pozisyonlarda biraz daha yetenekli olsalardı skor çok  farklı olabilirdi.Son dakikalarda Joseph'in son dakika golüyle Beşiktaş kilit köşe vuruşuna döndü. Harika takımlar böyledir.

Tutkulu yazar Serkan Akcan'ın günlüğü

Beşiktaş, Konya'da açılışta büyük hata yaptı, kaleci Mert'in 58. saniyede vuruşunda top takımı 1-0 devirdi. Neredeyse bir kamera hilesi gibi. Bu arada Güneş Bey, oyunun başlangıç ​​planında büyük bir değişiklik yaparak Seth ve Joseph'i merkezi savunmada Wellington ve Tayyip Talha'nın yanında 6 numaraya yerleştirdi. Güneş'in üçlü oynayıp oynamayacağını merak ederken, Saiss'i ilk başta orta sahada görmek  Faslı stoper için büyük bir sürpriz oldu. Melt'e dönen Rossier, bu golün en büyük hatasını yapmış gibi görünüyordu. Çünkü Fransız sağ kanat oynayamadı. Beşiktaş'ın sahadaki çalışkan ismi yine Gedson Fernandez.