Keny ve Deniz Türç sahnede

Keny ve Deniz Türç sahnede

İspanya ile Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken, Juan Mata Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'ni, Chelsea ve Manchester United ile Avrupa Ligi'ni kazandı. Pedro ayrıca koleksiyonuna Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi kupasını ve Chelsea'nin Avrupa Ligi kupasını ekledi.

Başakşehir, Dünya Kupası'na 24 puanla 5. sıradan girerek Antalya Süper Lig hazırlıklarına devam ediyor. İstanbul'un Hull City ekibi ilk hazırlık maçında berabere kalırken, ikinci maçta Westeros'u yenerek moraller tazelendi. Başakşehir, Volkan Babacan, Şener, Duarte, Ndayishimiye, Lima, Biglia, Serdar, Deniz, Berkay, Chouiar ve Okaka ile başladı. Karşılaşmanın 9. dakikasında Westeros Dilkes'in golüyle öne geçti. Başakşehir 38. dakikada Berkay Özcan'ın golüyle ilk kez eşitliği sağladı, ardından 40. İkinci dakikada Chouiar'ın golüyle durumu 2-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Başakşehir sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Başakşehir-Toulouse maçında 4 gol

Turuncu-Lacivertliler, Ligue 1'de Toulouse ile üçüncü maçına çıkıyor. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 11 kişilik ekibini sahaya çıkardı: "Muhammed Şengezer, Şener, Duarte, Touba, Lima, Ndayishimiye, Biglia , Aleksic, Serdar, Mounir, Kenya." Toulouse teknik direktörü Philippe Monta Nier, "Dupe, Zaden, Rouarte, Costa, Syraz, Van den Boumen, Dejaguerre, Bimancevic, Latau, Spirins, Darlinga" 11 ile sahadaydı.

Keny ve Deniz Türç sahnede

Başakşehir'in golünü kendi otel sahasında oynanan karşılaşmanın 28. dakikasında Kenny kaydetti. İlk dakikadan itibaren Deniz Türç, Toulouse adına 29. dakikada Chaibi ve Dallinga adına 37. dakikada Chaibi penaltıdan golleri kaydetti.

Hassan Ali Geçidi Sürpriz Sonuçlar

Dünya Kupası tatilinde Antalya'daki Belek turizm merkezinde çalışmalarını sürdüren Başakşehir'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Turuncu-Lacivertliler, Ağustos 2020'de Fenerbahçe'den bedelsiz olarak kadrosuna kattıkları Hassan Ali Kaldırım ile yollarını ayırdı.

Yetkiler arasında geçiş yapın

33 yaşındaki oyuncu Antalya kampında değil ve görev süresi boyunca kulüpten ayrılmayı planlıyor. Başakşehir'de çıktığı 63 maçta 1 gol 5 asistlik performans sergileyen Hassan Ali'ye birçok Çin Süper Ligi takımının ilgi gösterdiği bildirildi. Gençlerbirliği taraftarı, kulübün İlhan Cavcav'ın tesisleri dışında isim sponsoru bulmasına tepkili. Alkış ve ıslıklarla protesto eden hükümet yandaşları, hükümetin istifasını istedi. Menajerlerden Mehmet Asil, tesise gelerek taraftarları dinledi.