'Kazanmamız gereken bir maç'

'Kazanmamız gereken bir maç'

Çıtayı yüksek tuttuk. Bu maçta başarısızız, cezalı sarı kart olduğu için herkesten kişisel olarak özür dilerim. Ama kalp pes etmeyeceğimizi umuyor. Rakiplerimiz puan kazanıyor ve zaman ilerliyor. Zaman kısaldıkça aleyhimize işler. Bundan sonraki yarışlarda da aynı formu bulup yolumuza devam edeceğiz.

'Kazanmamız gereken bir maç'

Bu hafta sonu Tuzraspol ile oynadıkları maçı kazanmaları gerektiğine dikkat çeken Çağıran, "Kazanmamız gereken bir maç. Zirveye ulaşmak için kazanmak zorundayız. Biliyoruz. Arkadaşlarımızla bu fikirle pratik yapıyoruz. Ondan sonra bir haftamız var. Bunlar bize karşı son haftalar. Rakipler bizi görüyor. Rakibimizi değil, bundan sonraki süreçte puan avantajımızı görüyorlar. Arkadaşlarımızla konuştuğumuzda, oynadığımız oyunlarda her zaman belirleyici faktör biziz. Parçadan bütüne doğru giderken ne kadar iyi gösterirsek onu elde ederiz. Ne kadar kötüysek o kadar iyiyiz. Çiftlerde iyi oynarsan topa sahip olursun, kötü oynarsan topa sahip olmazsın. Skor olarak da bize karşıydı. Genç bir ekip olduğumuz için birçok fırsat yakaladık ama bunları değerlendirmek için çok az fırsat bulduk.

Doğukan Emeksiz: '3 puan almak istiyoruz'

Sarı-siyahlı takımın tecrübeli kanat oyuncusu Doğukan Emeksiz, Pendikspor'un mağlubiyetini Tuzlaspor'u yenerek telafi etmeyi umduklarını söyledi. Ligde kolay maçlar olmadığını ifade eden Gürcü, "Bu ligde her maç zor. Kolay oyun yoktur. Ama harika zaman geçirdik. Bulduğumuz boşlukları değerlendirerek 3 puan almak istiyoruz. Onu yendiğinde her şey değişir. Her şey daha iyi olacak. Bunu yapmak istiyoruz ve başaracağımıza inanıyorum. "

Genç futbolcu, benim dönemimden önce kamp yapamadığı için lige zor başladığını vurgulayarak, "Kamp sahasını göremememiz bir handikap. Bunu oyunda hissediyoruz. , Arada bir hafta tatil olacak Mini kamp olarak iyi değerlendiremeyeceğimiz için şimdi kamp kurmak istiyoruz ama süre başlayana kadar onu da yapamayacağız” diyor.

Fenerbahçe Opate, Misli.com Sudan 7. Lig. Aydın Metropolitan Belediyespor a accueilli le match de la semaine. Après avoir terminé le match 25-23, 25-16, 25-18, la Yellow Navy a gagné 3-0 et a remporté le 5e de la ligue.