Kayserispor Takımından Sert Yanıt

Kayserispor Takımından Sert Yanıt

Kara Kartal En büyüğü Kayserispor'da görev sürem sonunda sona eren sözleşmesini kulübü uzatmayan 28 yaşındaki sağ beki değiştirmeye çalışan rakibi selefi. İşte detaylar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında, "Rosier gibi oyuncularımız olduğu zaman sağ bek almayı pek düşünmüyorum. Şimdi patlama yaşıyoruz. Onur Bulut iyi bir bek. Hep onun gelmesini istemişimdir." Beşiktaş'a geldiğimde savunmamızla ilgili tartışmalar oldu ama biz şampiyon olduk. Hiçbiri kötü oyuncu değil. Mevcut oyuncular onlardan daha kötü değil. Ondan sonra çok ünlü oyuncularımız oldu. Ama bir oyuncunun performansı da en az ismi kadar önemlidir. O yüzden bugün takımda 0 eksiklik görmedim. Beşiktaş o dönemde tartışılan oyunculardan biriydi ve çok para kazanıyordu" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Onur Bulut iyi bir oyuncu. Onu burada istiyorum' Kayserispor bu açıklamaya sert tepki gösterdi. Kayserispor'dan yapılan açıklamada, 'Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in profesyonel futbolcumuz Onur Bulut'un transferi ile ilgili açıklaması bizleri şaşırttı. beyler Güneş, futbolcularımızın sözleşmelerinin devam ettiğini biliyor. Yaptığı açıklama neresinden bakarsanız bakın sorunlu ve hukuka aykırı, özellikle TFF talimatı. Sayın Şenol Güneş'in bu uygulamanın olası olumsuz sonuçlarını, futbolcuların cezbedilmesi ve  daha fazlasını öngörmüş olması gerektiğine inanıyoruz. Ahmed Nur Çebi'nin Beşiktaş ile uzun yıllardır var olan iyi ilişkilere yönelik bu saygısızlığı dikkatle değerlendireceğini ve dostluğumuza uygun  bir şekilde ele alacağını umuyoruz. Bu nedenle TFF'nin hükümlerini Sayın Güneş'in dikkatine sunuyoruz, profesyonel futbolcuların başarısı doğaldır ve kendisine bu kurallara uygun hareket etmesini beklediğimizi söyledik.

Yöneticiden bir kelime

Nur Bulut'un menajeri Elyasa Süme, futbolcunun ölümüyle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Süme yaptığı yazılı açıklamada, "Oyuncularımızın 'kapı kapı dolaşması' gibi temel duyurular halkı gereksiz yere meşgul ediyor. Onur Bulut, tırpanını ve yıldızlı formasını gururla sallayan, performansı her kesim tarafından takdir edilen bir futbolcu. ya da tarafsız insanlar.Yani transfer için ekstra bir çaba harcamadım.Onur Bulut, görev süremin sonuna kadar Yukatel Kayserispor futbol takımı imza oyuncusuydu.