Kayserispor, bu maçın ardından Antalya'daki hazırlık kampını noktaladı

Kayserispor, bu maçın ardından Antalya'daki hazırlık kampını noktaladı

2 günlük ara verecek olan sarı-kırmızılı ekipler, cuma günü çalışmalarına devam ederek Kadir Özgü sahasında buluşacak. Galatasaray, Dünya Kupası tatilinde Çin Süper Ligi hazırlıklarına devam etti. Rayo Vallecano'ya 1-0, Villarreal'e 4-3 mağlup olduktan sonra Antalya'ya gelen Cim Bom, evinde Nef Stadı'nda forma giydi ve ilk maçta Adana Demirspor ile berabere kaldı. İkinci maçta Lazio'ya penaltıdan 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

Reliable Bayram'da Mattia Zaccagni'den sert atak

Antalya Buyruk Han Stadı'nda seyircisiz oynanan ikinci yarı ortalığı kasıp kavurdu. 60. dakikada 27 yaşındaki İtalyan kanat oyuncusu Mattia Zaccani, Galatasaray'ın genç defans oyuncusu Guvin Byram'a şiddetli faul yaptı.

Patrick van Aanholt boğazına takıldı

Reliable sahada sıkıntı yaşarken her iki takımın oyuncuları arasındaki gerilim arttı. Sarı Kırmızılıların Hollandalı sol beki Patrick van Aanholt o kadar sinirlendi ki Zakkani'yi boğazından tuttu. Teknik heyetin de katılımıyla gerilim sona ererken Güven Bayram maça devam edemeyip yerine Hamza Akman oyuna girdi.

Okan Buruk kenara koyuyor

Eski pozisyondaki Fredrik Midtsjo ile bir bağın ardından yerde kalmasına rağmen, Zaccani maçın devam etmesine çok kızmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Aanholt'un öfkesini gidererek Kazımcan Karataş'ı oyuna getirdi.

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Sousa önemli açıklamalarda bulundu. Sambacı, Siyah Beyazlıların imza sürecinden eski teknik direktörü Valerien Ismael'in Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamaya kadar birçok konuyu TRT Spor'a anlattı. 33 yaşındaki profesyonel oyuncu hakkında şimdi konuşulanlar.

"İstanbul'daki her takımdan teklif var"

"Beşiktaş'a transfer olduğum dönemde İstanbul'daki her takım ilgimi takdir etti. Ancak Beşiktaş bu ilgileri resmen tersine çevirdi, bunların ciddi ve önemli projeler olduğunu gösterdiler. tereddüt etmedim. Resmi teklifi burada imzaladım. Kim bilir, hayatımda verdiğim en doğru karardı. "

'Türkiye benim evim gibi'

"Ankaragücü maçından sonra yaptığım açıklamanın duygulandığım zamanlarda yaptığım bir açıklama olduğunu daha önce söylemiştim. Cümlenin durumu beni gerçekten rahatsız ediyor. Burada olduğum için gerçekten mutluyum. Türkiye benim evim gibidir. "