Katar'daki FIFA Dünya Kupası'nın en iyileri ve en kötüleri

Katar'daki FIFA Dünya Kupası'nın en iyileri ve en kötüleri

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası hakkında yorum yapan Lincoln, "Favori takımım Brezilya. Bunu ülkem olduğu için söylemiyorum. Brezilya çok güçlü ve en iyi takım Fransa favorilerimden biri." İki takım da finale kalırsa Brezilya'yı destekleyeceğim. Tatillerini nasıl geçirdiği sorulduğunda Lincoln, “Boğaz'da sık sık tekne turları yapıyorum. Tatil günlerimde her zaman ailemle birlikteyim. Dışarı çıkıp yemek yiyoruz ve İstanbul'u tanımaya çalışıyoruz. Fazla yetkimiz yok" diye yanıtladı.

Dünyanın en hızlı uçan pilotlarından biri olan Red Bull atleti Valentin Delluc, Kapadokya'da "Peri Uçuşu" gerçekleştirdi. Asya yenilik yapıyor. Kariyerine bağımsız kayakçı ve yamaç paraşütçü olarak başlayan Deluc, kariyerinde ilk kez sıcak hava balonundan atladı. 2 bin 600 metre yüksekliğe yükselen bir balondan boşluğa atılan Delluc, Kapadokya'nın peri bacaları arasında dikkat çekici bir uçuş gerçekleştiriyor. Balonla havada süzülen Fransız atlet, hızlı uçuş spor video etkinliğinde balondan atlayan ilk kişi oldu. Valentin Delluc, Kapadokya'nın ikonik yapılarından biri olan Uçhisar Kalesi'nin yanı sıra Kızıl Vadi, Aşk Vadisi ve Zelve gibi uçuş mesafesi daha kısa olan yerlerde performans sergiledi.Videoda ilk kez varil kullanıldı.

Alışılmışın dışında yerlerden yaptığı atlayışlarla sürat uçuşu tutkunlarının dikkatini çeken Valentin Delluc, sporda birinci oldu. Delluc, "O uçuş benim yaptığımdan farklıydı," dedi. Gerilim ve strestir. Ayrıca enerjimi kontrol etmem gerekiyordu. Benim için yeni bir yer. Koşullar çok farklı. Daha kısa ve daha teknik bir uçuştur. Her şeyi çok kısa bir süre içinde hızlı bir şekilde düşünmeliyim. Ama bu deneyimi çok seviyorum. Havadan Kapadokya manzarası eşsizdir. Bu fotoğrafı başka hiçbir yerde görmüyorsunuz” dedi.

Topun üzerinden atladıktan sonra yaşadıklarını da özetleyen Deluc, “Bunu kimse yapmadı” dedi. önceki. Çok etkileyici. Keskin bir şekilde hızlanabiliyorum ve o anda ipleri hızlıca çekersem kanatlar içe doğru dönüyor. Bu yüzden ekstra dikkatli olmalıyım. Zor bir atlayış olduğu için sırtımda yedek paraşüt ve dizlerimde bu proje için özel olarak tasarlanmış bir koruma sistemi vardı. Bu benim için heyecan verici bir kazanım. "