Karadeniz Taraftarı 10 Puanın Keyfini Çıkartıyor

Karadeniz Taraftarı 10 Puanın Keyfini Çıkartıyor
Şampiyonluğa hızlı adımlarla koşan Trabzonspor aradaki farkı 10 puana çıkarttı. Karadeniz ekibinin taraftarları ise bu farkın keyfini çıkartmaya başladı. Süper ligde şampiyonluğa adım adım koşan Trabzonspor Sivasspor'un Konyaspor’u 1 0 mağlup etmesiyle aradaki puan farkını 10 a çıkardı.

Şampiyonluğa hızlı adımlarla koşan Trabzonspor aradaki farkı 10 puana çıkarttı. Karadeniz ekibinin taraftarları ise bu farkın keyfini çıkartmaya başladı. Süper ligde şampiyonluğa adım adım koşan Trabzonspor Sivasspor'un Konyaspor’u 1 0 mağlup etmesiyle aradaki puan farkını 10 a çıkardı. Taraftarlar ise on puan farkını keyifli bir şekilde çıkartıyor. Trabzonspor’un sıkı bir taraftarı olan Muhammed Yılmaz sosyal medya hesabından ilginç bir göndermede bulundu. Şehir merkezinde yer alan Trabzon yazısı ile bir link paylaşan koyu taraftar izlenme rekorları kırıyor. Ligde zirveyi kaptırmayan ve Konyaspor’la olan puan farkını 10 a çıkartan takımda keyifler bir hayli iyi gidiyor.

Sıkı Taraftardan 10 Puan Paylaşımı

Süper ligde ikinci yeni sezon heyecanlı bir şekilde başladı. Trabzonspor ligde birinci sırada yer alırken ikinci sırada Konyaspor yer alıyor. Geçtiğimiz gün Sivasspor’un Konyaspor’u 1 0 mağlup etmesiyle aradaki fark 10 puana çıktı. Taraftarlar ise bu durumun keyfini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıyor.

Çalışmalara Devam

Trabzonspor taraftarı Muhammed Yılmaz da sosyal medya üzerinden ilginç bir detayı paylaştı. Şehir merkezinde yer alan Trabzon yazısı ile paylaşım yapan taraftar dikkat çekmeyi başarıyor. Takım yönetimi ise hep beraber sıkı bir şekilde antrenman yaptıklarını ve başarı elde ettiklerini ifade ediyor. Trabzonspor takımı yeni transferlerle ve el birliğiyle çalışmaların devam edeceğini ifade ediyor.