JORGE JESUS'a Fenerbahçe'de başarılar diliyorum

JORGE JESUS'a Fenerbahçe'de başarılar diliyorum

"Ne zaman Zoria'dan Fenerbahçe'ye döndüm, İsa yoktu. Bu yüzden kendisi ile çalışma şansım hiç olmadı. Onunla çalışsaydım nasıl olurdu bilmiyorum. Kendisine Fenerbahçe'de başarılar diliyorum.

Allahyar Seyyadmenes, uzun vadeli bir hedef koymadığının altını çizerek, "Kariyerimi düşündüğümde genellikle bu anı düşünürüm. Önümüzdeki iki veya üç yıl  için çok fazla hedef koymuyorum. Kesinlikle hedeflerim var. Şu anda sadece Hull City'ye odaklanmış durumdayım" dedi.

"Dünya Kupası'na gitmemek benim için zor ve üzücü"

Allahayar, Dünya Kupası'ndaki görevini yerine getirememekten duyduğu rahatsızlığı dile getirerek sözlerini şöyle tamamladı: "Sakatlığım nedeniyle Dünya Kupası'nda oynayamadım. 21 yaşında Dünya Kupası'nda oynayabilmek benim için çok önemli. Bu yüzden benim için zor ve üzücü. Şimdi orada olmak için sabırsızlanıyorum. Çok çalışmak ve yaralarımdan kurtulmak istiyorum. Dünya Kupası'nda favorim yok. Maçı izlemeye ve iyi vakit geçirmeye çalışıyorum.”

A Milli Futbol Takımı ve Medipol Başakşehir Deneyimli futbolcu Mahmut Tekdemir ve eşi Eda Tekdemir, 25 öğrenciye tekne desteği vererek sürpriz pizzalar hazırladı. Mahmut Tekdemir ve eşi, birçok köy okulunda ve çeşitli projelerde adı üst sıralarda yer alan Profesör Osman Güneri'nin öğrencilerine yardım ederken, pizza ikramı da yaparak onları mutlu etti.Tekdemir ve eşi, bir süre çocuklarla görüntülü sohbet etmek için Profesör Osman Güneri'den faydalandı. Çocuklar hediye için Hatay'daki Tekdemir ailesini arayarak teşekkür etti.

Osman Güneri, “Çocuklarımızı çocuklarından ayırmayan Tekdemir ailesine böylesine güzel bir organizasyona katkılarından dolayı öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Eminim öğrencilerimiz hayatlarını yaşayacaklardır. asla unutulma. Değer verildiğini duymak ve hissetmek, bizim yaşımızdaki çocuklar için en büyük ödül. Çocuklar bu sevgiyi günümüzde çok fazla hissediyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Okul Müdürü Celal Doğan, etkinliği düzenleyen Tekdemir ailesine ve Güneri öğretmene teşekkür etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş basının sorularını yanıtladı.

Şenol Güneş şunları ifade etti;

"Oyuncuların iyi niyetinin işe yaradığını gördük. İşbirliği yaparak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Genel olarak hava güzeldi. Nasıl hücum ve savunma yapacağımızı birlikte anlatmaya çalıştık.