İzmir'deyken bir sezonlığına Elazığspor'a kiralandı

İzmir'deyken bir sezonlığına Elazığspor'a kiralandı

Sezon başında Göztepe'den Westeros'a 1 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Bu sezon Belçika takımında 14 kez forma giydi, 3 gol attı ve 3 asist yaptı. 2023 yazına kadar sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki oyuncunun şu anki piyasa değeri 2,5 milyon Euro Siyah Beyazlıların teknik direktörleri, 12 Ocak'ta başlayacak geçici transfer dönemi için dolu dolu bir rapor hazırlıyor. Sol bek, stoper ve orta sahayı güçlendirmek isteyen Şenol Güneş, kadroda düşünmediği isimleri de yönetime bildirecek

Teknik Direktör Şen Güneş, 12 Ocak'ta başlayacak ara transfer dönemi öncesinde tamamlanması için dolu dolu bir rapor hazırlıyor. Siyah beyazlı teknik direktör, raporunda grubundaki tüm oyuncularla ilgili görüşünü bildirecek. Sezonun ikinci yarısı için  düşünmediği takımları tek tek yönetime bildirecek olan Güneş,  önümüzdeki günlerde sportif direktör Jayhong Kazanche ile önemli bir görüşme gerçekleştirecek. Tecrübeli teknik adam; sol bek, stoper ve orta sahaya katkı sağlamak istediği ve bu pozisyonları sürdürmeye devam ettiği anlaşılmaktadır. Ceyhun Kazancı, Şenol Güneş ile zaman zaman fikir alışverişinde bulundu ve birçok oyuncuyla çalıştığı söyleniyor. Kazancı'nın takip ettiği ismin detaylarını Güneş'e bildirdiği iddia edildi.

Masuaku'nun sakatlığı nedeniyle sol bek pozisyonunda ısrar eden Şenol Güneş'in stoper ve orta saha görevlerinde bulunabilmesi için deneyimli bir oyuncuya ihtiyacı olduğu bildirildi. Mali durum yükselirse takviye kuvvetlerin üç bölgeye konuşlandırılmasında ısrar edin. Süperliga eski hakemi, hakem yorumcusu ve Fanatik yazarı Deniz Çoban bir gazete yazısında mevcut VAR rekorunu tartışıyor VAR rekoru açıklanması uzun vadede TFF ve MHK için baş ağrısı olacak. IFAB, 2020 yılında beyannamelere asla izin vermeyeceğini açıklamıştır.

TFF'nin VAR kayıtlarının yayınlanmasının uzun vadede TFF ve MHK için sorun yaratacak bir karar olduğunu düşünüyorum. VAR diskinin yayınlanmasının ardından peş peşe açıklamalar  gelmeye başladı. VAR kayıtlarının bu şekilde yayınlanması FIFA ve UEFA ilkelerine uygun değil. UEFA, FIFA ve FIFA; VAR, kayıtların eğitim amaçlı olarak yayınlanmasını önerir. IFAB, Eylül 2020'de Ulusal Federasyonlara yazdığı mektupta bu konumu açıkça ortaya koydu.