İtalyanlar çok şey istiyor

İtalyanlar çok şey istiyor

Miha Zajc'a kapı açmayacak. Sözleşmeleri Haziran'da sona eren Slovak oyuncular için, uygun bir transfer numarasına ulaşılması halinde transferlere izin verilecek.

Sabah'ın ruh hali ile ilgili olarak; Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki sağ beki Ferdi Cardeoğlu, İtalya'yı büyüledi. Corriere dello Sport'un haberinde, genç yıldızın kramponlar tarafından arandığı haberini babası Feyzullah Kadıoğlu, "Oğlum için Napoli ve Milan çoktan temasa geçti" diyerek transfer haberini babası Feyzullah Kadıoğlu verdi. Seuss'un favori milli takım oyuncularından biri şu anda kulüpten ayrılamaz. Ferdi bu dönemde lacivertli formayla 20 maça çıktı ve 2 asist gönderdi.

Beşiktaş'ta gözler bu dönemde yapılacak transferlerde. Valerien Ismael ile yollarını ayırdıktan sonra göreve başlayan Teknik Direktör Şenol Güneş, Beşiktaş'a geçmek istiyor. Kıdemli teknik direktör  4 takviye çağırır, ekonomik sebeplerden dolayı kadrosunu P'ye indirir. Beşiktaş'ın Antalya'daki antrenman kampı dün başladı. Öğleden sonra Antalya'ya uçan siyah beyazlı ekip, o gece ilk antrenmanını yaptı.

İzinsiz Yusuf!

JOSEF de Souza'nın dönüşü biraz daha uzun sürecek. Dönem başında dizinden menisküs ameliyatı olmasına rağmen Sambacı takımını yalnız bırakmamak için sahalara erken döndü. Sadece deneyimli oyuncular bacak ödemi yaşarken, sahada geçirdiği süre de performansını etkiledi. Böylece, Joseph tamamen hazır olana kadar tehlikeye girmeyeceğini öğrendim. Takımın başına geçtikten sonra eksiklikleri hemen fark eden Başantrenör Şen Güneş,  sol bek ve orta saha oyuncusunun birlikte çalışması gerektiğini vurguladı.

Sabah kaynaklarına göre; Tecrübeli teknik direktör Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmede durum değerlendirmesi yapan; Bir sol bek, bir bek, bir orta saha ve bir kanat oyuncusuna ihtiyaç olduğunu söyledi. Sırf maddi durum nedeniyle acil durumu ikiye indiren deneyimli teknik direktör, Masuku'nun defansif katkısının az olmasının takımın defansını da etkilediğine dikkat çekti. Yönetimin Almanya'da özellikle orta sahayı güçlendirerek çalışmalara hız verdiği anlaşılıyor.

Galatasaray hala Dünya Kupası için oynuyor. Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde bulunan sarı-kırmızılı ekip, bu dönemde yaptığı transferler sayesinde takımına güç katacak. Galatasaray, Dünya Kupası açılış maçında Vallecano'ya 1-0 yenildi. Sarı-kırmızılı ekip, kulüpler ligi ve La Liga'nın organize ettiği ikinci maçta bir diğer İspanyol ekibi Villarreal ile karşılaşacak.