İsmail Kartal golleri ve asistleriyle dikkat çekiyor

İsmail Kartal golleri ve asistleriyle dikkat çekiyor
VitorPereira’nın görevden ayrılmasının peşinden İsmail Kartal’ın gelmesiyle forma şansı bulamaya süregelen genç yıldız, 10 maçta forma giyerken 3 gol ve 2 asist yapmıştı.

VitorPereira’nın görevden ayrılmasının peşinden İsmail Kartal’ın gelmesiyle forma şansı bulamaya süregelen genç yıldız, 10 maçta forma giyerken 3 gol ve 2 asist yapmıştı.Bu sürem başlangıcında takımın başına geçen Jesus’un da dikkatini çeken  Arda, bilhassa Avrupa maçlarında forma giydi. Taraftarın sahada görmek istediği futbolcuların başlangıcında gelen Arda’ya destekleri her maç sürdü.

Akşam gazetesinin haberine gore Ali Koç, ABD dönüşü Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş ile bir araya gelecek ve Arda Güler’in bonservisi için görüşecek.Fenerbahçe, 2019 yılında 200.000 € karşılığında Arda Güler'in Gençlerbirliği takımına katıldı. Anlaşmaya  göre genç futbolcunun ifadesinin yarısı başkentin takımında kaldı.Arda Güler'in hakları için bazı kişi ve şirketler Gençlerbirliga'nın kapılarını çalarken, sermaye ekibi Fenerbahçe ile görüşmeye öncelik verdi.