Inter'in radarına girdi.

Inter'in radarına girdi.

38 yaşındaki İtalyan kaleci Samir Handanoviç, görev süresinin sonunda kariyerine son vermeyi düşünüyor. Andrea Onana (26), İtalyan devlerinin kalesini  koruyor.

Inter Milan kaleci arıyor

Inter, yeni sezonda Kamerunlu kaleci ile rekabet edebilecek bir kaleci aramaya başladı. Inter'in kadrosunda Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ın yanı sıra İsviçreli tecrübeli eldivenci Yann Sommer de yer alıyor. Borussia Mönchengladbach, İtalyan ekibini ikilemde bırakan Jan Sommer'i takımda tutmak istiyor. Bu nedenle listenin başında Inter Milan Altay'ın olduğu açıklandı.

Piyasa değeri 13 milyon euro

Sarı Lacivertliler ile Mavi Ordu ve Altay arasında yeni sözleşme müzakereleri sonuçsuz kaldı. Başarılı olan eldivenler, görev süremin sonunda nihai bir karar verecekler. Transfermarkt verilerine göre Altay Bayındır'ın şu anda 13 milyon € piyasa değeri var.

Fenerbahçe, 2019 yılında Ankara Juju'dan Altay'a transfer oldu. Sarı Lacivertliler, Ankara'ya bu transfer için 1.5 milyon euro ödedi. Bu sezon gösterdiği performans taraftarlar tarafından yuhalanan Altay'ın da kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği bildirildi. (Akşam Postası)

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), A Milli Kadın Voleybol Başantrenörü Giovanni Guidetti'den ayrıldığını duyurdu. Yeni teknik direktör veda maçı sonrası açıklanmasa da İtalyan tarafından şaşırtan açıklamalar geldi. Ancak yeni öğretmenler için tavsiye edilen maaş belirlendi.

Çeyrek finalde ayrıldık

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi yarı finalinde İtalya'ya elendi ve üçüncü sıradaki Sırbistan'a yenilerek dördüncü oldu.  Dünya Voleybol Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmayı uman Wang Wang, çeyrek finale yükseldi, ancak çeyrek finalde ABD Takımını yenemedi. Takımın son üç maçındaki bariz bozulma eleştirilere yol açtı.

GUIDETTI: Gurur duyuyorum

Giovanni Guidetti, Türk milli takımının kendisine verdiğini geri vermek amacıyla bu işe başladığını, çünkü 15 yıldır Türkiye'de olduğunu ve  artık onun bir parçası olduğunu söyleyebildiğini söyledi. 5 yılda yaptığımız işten gurur duyuyorum.3 Avrupa şampiyonasında 3 madalya kazandık.3 madalya ile finale yükseldik.Olimpiyatlara katılmaya hak kazandık. Dünya şampiyonalarına gittik. Üstelik biz çalışmaya başladığımızda Türkiye dünyada 15. sıradaydı, şimdi o sıralama 7. sıraya düştü. Bence ideal durum bu. "Sanırım bu benim Türkiye'ye geri verme yolum" dedi.