İnsanlara ve böyle bir ailenin parçası olmaktan gurur duyuyorum

İnsanlara ve böyle bir ailenin parçası olmaktan gurur duyuyorum

Herkesin mülkiyeti beni şaşırtıyor, sadece yaşanabilir bir durum. Taraftarlarımız takımın en önemli parçasıdır. Onları mutlu edeceğiz. Hepimiz dışarı çıkıp bunun için  savaşacağız. Mutlu son için omuz omuza verip kenetleneceğiz” dedi.

ÇEBİ'den Şaşırtan Sözler: Tarih Yazıldı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalya kampında FANATİK'e açıklamalarda bulundu. Seth'in Dünya Kupası durumu, kulübün borçları ve amatör tarafın başarısından bahseden başkan, özellikle amatör tarafın sorunlarına dikkat çekti.

"Yazıldığı Tarih"

Cheby, "Bir sürü amatör şubemiz var. Onların yaptıklarına amatör gözüyle bakmayın. Pahalılar. Haksız rekabet var. Bankalarla, holdinglerle, belediyelerle rekabet halindeyiz. Kulübün en büyük gider kalemlerinden biri olan geçmiş şube sponsorluklarımız var. Tam yüklü 105 milyon liraları sayesinde duyarlı üyelerimiz giyebiliyor. Hepinize teşekkür ederim. Onlar iyi bir iş yapıyor. Kulüplerinizi koruyun. Bu konuda örnek teşkil ettiler. Ne olursa olsun geri gelecek. Tarih yazıldı ve bir ilke daha imza atıldı. Size ne kadar teşekkür etsem azdır" dedi.

Fas milli takımı Chebi, "Dünya Kupası finaline oyuncu gönderdik. Kimine göre ağlar, kimine göre güleriz. Seth, kaptan olarak harika şeyler başardı. çok gururluyuz Önce Katar'ın sonra burayı kazanmasını istiyorum. "

Dünya Kupası nedeniyle ligden en çok Mert Hakan Yandaş yararlandı. Orta saha oyuncusu bu süreçte sakatlıkların üstesinden geldi ve ekstra antrenmanlarla eksikliklerini telafi etti ve arkadaş canlısı performansıyla büyük beğeni topladı. Jorge Jesus'la özel olarak ilgilenen Mert Hakan kendinden emin bir açıklama yapıyor. Milli futbolcu, "Sakatlığımdan sonra geri dönmeye çalışıyorum. Hocam hazırlık maçlarında bana keyif vererek takıma uyum sağlamamı ve ritmi yakalamamı sağladı. Neredeyse %100 hazır olduğumu söyleyemem. Biraz daha zamana ihtiyacım var. İyi yapıyorum. En kısa zamanda takımıma katkı sağlamayı ve sezonu sakatlık olmadan tamamlamayı umuyorum. "

Mert Hakan, bu sezonun kendisi için pek şanslı geçmediğini belirterek, "Kişisel hedeflerime ulaşmak için özel bir an istiyorum. Antrenman kampına başladığımda ne yazık ki kendimi sakatladım. 2 ay sonra alışma süreci de çok uzun. Ayakta kalmaya çalışıyorsun. Bunu yaşarken, talihsiz temastan da dizini yaraladı. Bu topraklardan uzak duruyorum.