İnovasyon sektörlerinde yükselen yıldızlar için değil

İnovasyon sektörlerinde yükselen yıldızlar için değil

Bunun için inovasyonu tüm kurumlarımızda, işletmelerimizde ve hedef kitlemizde benimsemeli ve önceliklendirmeliyiz. İnovasyon atmosferine ihtiyacımız var. Türkiye’nin inovasyon ve ilerlemeye asla izin vermeyeceğiz. dedi.

"Gençlerimize yenilikçi ve girişimci bakış açısı kazandırmalarını destekliyoruz"

Gençler arasında yenilikçiliği ve girişimciliği teşvik etmek için yaptıkları yüzlerce çalışmayı hatırlatan Casapoğlu, "Bakanlık olarak; "Fikirler gençlerden gelir" diyoruz. destek bizden". 2012'den bu yana  gençlik proje destek programımızla 5.114 projeye destek verdik. Temalı gençlik kamplarımız ile gençleri belirli alanlara ilgili bir araya getiriyor, geleceğe ışık tutacak etkinlikler tasarlıyoruz. tecrübe aktarımı ve ekip çalışmasının temelini oluşturan yüzlerce proje ile gençlerimizin yenilikçi ve girişimci bakış açısı kazanmalarına eşlik ediyoruz, hepsini sayamayacağım. büyük hayaller kurun ve onlar için çok çalışın. başarmak."

Bakan Kassa Poğlu, yenilikçi düşünce ve girişimciliğin, ülkelerin ekonomik kalkınmasında en önemli etken olduğuna inandıklarını vurguladı. modern yüzyılın faaliyet alanlarını değerlendirerek, “Gençlerimize bu alanlarda neler sunabileceğimizi, onların desteğini nasıl artırabileceğimizi ve girişimciliği nasıl güçlendirebileceğimizi hesapladık. İnanıyorum ki pırıl pırıl gençlerimiz şevkleri, inançları, çalışkanlıkları, kararlılıkları ve kararlılıkları ile güçlü Türkiye ideali yolunda ilerleyeceklerdir. Türkiye'nin yüzyılı gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak  tüm gücümüzle gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

Eczacıbaşı Dynavit,  FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası için Antalya'ya gitti. Sudan şampiyonasında lider durumda olan turuncu beyazlı ekip,  14 Aralık Çarşamba günü saat 16.30'da Antalya Arena'da Güney Amerika 2. takımı Dentil Praia Clube ile  karşılaşacak.

Eczacıbaşı, Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın ikinci maçında  16 Aralık Cuma günü saat 16.00'da CEV ikincisi İtalyan  Prosecco Doc Imoco Conegliano ile karşılaşacak. Turnuvanın yarı finalleri ve finalleri 17 ve 18 Aralık tarihlerinde oynanacak. Eczacıbaşı bugün Antalya'daki ilk antrenmanını  Antalya Stadyumu'nda gerçekleştirdi.

Ferhat Akbaş: 'Rakibin kim olduğu önemli değil, karşılaştığımız her takıma karşı sahada galip geleceğiz' Başantrenör Ferhat Akbaş, tüm rakiplerin kendilerinden açıkça korktuğunu gördüğünü belirterek, "Öz Dönem başından beri duygularımız devam etti, tüm rakiplerin bizden çok net bir  şekilde korktuğunu görüyoruz.