Igor Kokoskov: "Galibiyetten ve Oyundan Memnun Kaldım"

Igor Kokoskov: "Galibiyetten ve Oyundan Memnun Kaldım"
Deplasmanda CSKA Moskova'yı 89 - 83 farkla galip eden Fenerbahçe Beko'nun baş antrenörü Igor Kokoskov, " güç olan bu maçı oyuncularımın sergiledikleri karakter sayesinde kazanarak maçı aldık, galibiyetten ve oyundan memnunum" dedi. Süperbahis

Deplasmanda CSKA Moskova'yı 89 - 83 farkla galip eden Fenerbahçe Beko'nun baş antrenörü Igor Kokoskov, " güç olan bu maçı oyuncularımın sergiledikleri karakter sayesinde kazanarak maçı aldık, galibiyetten ve oyundan memnunum" dedi.

Fenerbahçe Beko, Rusya temsilcisi olan CSKA Moskova'yı 89 - 83 yendi. Basketbolda THY Avrupa Ligi'nde 21. haftada deplasmanda rakibini mağlup eden Fenerbahçe Beko baş antrenörü "galibiyetten ve oyundan memnunuz, oyuncularımızın sergiledikleri karakter sayesinde maçı kazandık" şeklinde konuştu.

"Karşılaşmanın Zor Geçeceğini Biliyorduk"

 IgorKokoskov, maç sonrası gazetecilere röportaj verdi. Yaptığı basın açıklamada, Deplasmanda oynamanın çok güç olduğu bir maçtı dedi. THY Avrupa Ligi'nin lideri olan CSKA Moskova bu maçla beraber tahtını sallamış olduk. Rakibimizin pek çok güçlü oyuncuları bulunuyor. Karşılaşmanın çok zor geçeceğini biliyorduk. En kötüsü Danilo Barthel gibi önemeli bir oyuncumuz maçta yer alamadı. İkinci yarı da bir aksilik yaşadık. Ahmet Düverioğlu da maçtan çıkmak zorunda kaldı.

 Bunları söylemem gerek çünkü bu iki futbolcumuzun yokluğu, takımımızın gücünü düşürdü. Açıkçası CSKA Moskova ile böyle eksik kadromuzla eşleşmiş olmak bizi biraz gerdi. Çünkü CSKA'nın Shengelia, Milutinov gibi güçlü oyuncuları var" şeklinde konuştu.

"Oyuncularımı Tebrik Ediyorum"

Takımın fizik gücü yönünden eksik kadroyla maça başlamalarının endişesini duyduğunu belirten Kokoskov, "Oyuncularım, maçta büyük bir karakter sergiledi, onların çabası ve inancı ile maçı kazanmayı bildik. Kritik zamanlarda önemli işler çıkardılar, yardımlaşarak oynadılar. Rakibimizi de güzel oyunu için tebrik ediyorum. Çok mutluyuz, oyuncularıma galibiyet için teşekkür ediyorum" dedi.