Hull City Berabere Kaldı

Hull City Berabere Kaldı

İlk hazırlık maçında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City Championship takımıyla forma giyen Fırtına, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Antrenman kampı döneminin son şampiyonu nasıl umut verdiyse, takıma boşluklar da katılmaya başladı. Uzun süreli sakatlığı nedeniyle görev süremin başında cezalı olmayan Bruno Perez dönerken, kolunu kıran Edin Visca da takımla birlikte çalıştı ve antrenmanlarda başarılı oldu. Sezonun ilk yarısında sık sık sakatlanan Vito Hugo, Antalya ekibinin en hevesli oyuncularından biri. Hull oyunundan farklı bir futbol oynadı. Abdullah Avcı'nın burun ameliyatı geçiren Bartra'nın yokluğunda sık sık Vitor Hugo-Hüseyin ikilisinde forma giydiği, hatta Fenerbahçe'de ikiliyle forma giydiği biliniyor.

Mükemmel orta saha

Viska'nın takıma katılmasının ardından Trabzonspor ideal kanat rotasyonunu gerçekleştirdi. Trezguet-Visca ikilisinin arkasında Lahtimi, Naci ve Djaniny'i kullanmayı planlayan Abdullah Avcı, artık orta sahada Abdülkadir ve Bardhi'yi tam değerlendirecek. Trabzonspor'da mevcut oyuncu sayısı 9'a yükseldi. İsimler: Bakasetas, Abdulkadir, Bardhi, Yusuf Yazıcı, Hamsik, Siopis, Gbamin, Doğucan ve Kerem Şen.

Gençliğe odaklanın

Abdulkadir Yassam da Trezeguet'in golüne etkili bir asist yaptı ve ilk yarıda etkili bir performans sergiledi. Birçok Avrupa kulübünün temsilcileri maçı izlerken, scout'lar (seyirci takımlar) yarın Crystal Palace ile oynanacak maçı izliyor olacak. Football Manager'ın yanı sıra Antalya hazırlık maçını tribünden takip ettiler. İnşallah Avcı, Arif'in yanı sıra  Caner Uzun ve Poyraz Yıldırım gibi diğer genç oyunculara da zaman ayırır. Antrenman kampındaki diğer genç Trabzonsporlu oyuncular; Muhammet Taha Tepe, Taha Altıkardeş, Emrehan Gedikli, Kerem Şen ve Doğucan Haspolat. Maxi Gomez, Djaniny, Ümit Bozok benzer biçimde 3 mühim forveti bulunan Fırtına’da, Gomez yada Djaniny’nin ara dönemde satılması halinde, Dovbyk için girişimlerde bulunulacak. Bu sürem Uluslar Ligi dahil çıkmış olduğu 28 resmi karşılaşmada 19 gol, 5 asistlik müthiş bir performans gösteren 25 yaşındaki Ukraynalı santrforun, kulübüyle sözleşmesi 2023’ün Aralık ayında bitiyor. Dnipro’nun mukavele uzatma teklifini kabul etmeyen Dovbyk ile başta İtalya’dan olmak suretiyle pek oldukca Avrupa kulübü yakından ilgilenirken, Trabzonspor Yönetimi gelişimleri yakından takip ediyor.