Hull City, antrenman kampının ardından İngiltere'ye döndü

Hull City, antrenman kampının ardından İngiltere'ye döndü

Süper Lig'de bu kez 12. sıradalar ve Türkiye Kupası maçında forma giyen sağ bek şimdiden asist yaptıSacha Boey sergilediği performanslarla birçok maçta takımının en iyi isimlerinden biri oldu.

Şampiyona takımlarından Hull City, antrenman kampının ardından İngiltere'ye döndü. Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve şu anda İngiltere forması giyen Allahyar Seyyadmanesh, Demirören Ajansı'na özel açıklama yaptı.

Antrenman kampının kendileri için iyi geçtiğini söyleyen Allahyar Seyyadmanesh, “Takım için antrenman kampı iyi geçti. Kendimizi, zayıf yönlerimizi ve ekibimizin sorunlarını geliştirmek için harika bir fırsat. Takım arkadaşlarım verimli bir şekilde antrenman kampından geçiyor. Şu anda bir sakatlıktan iyileşiyorum. Bu yüzden ekipten ayrı çalışıyorum. Regnum'da her şey yolunda. Personel çok misafirperver. Antrenman imkanları oldukça iyi. Kış futbolu serisinde de oynuyoruz. Bu yüzden burada çok eğleniyoruz.

"Zorya'nın performansından sonra çok davet aldım"

Ukrayna Zorya takımında gösterdiği performanstan sonra çok sayıda davet aldığını söyleyen Allahyar, "Zorya'da çok iyi oynadım. Ayrıca, birçok alıntı farklı ülkelerdendir. Hull City bunlardan biri. Kulüp başkanımızla konuşarak başlayın. Bu iyi bir toplantı. Daha sonra transferim gerçekleşti. Aslında futbolu severim. Burada çok mutluyum.  Hull City'ye taşınmak benim için iyi olur" dedi.

"Performansımızı geliştirebilirsek, gittiğimiz yere geri dönebiliriz"

21 yaşındaki forvet, Dünya Kupası'nın önemini vurguladı İyi noktalara sahip olduklarını dile getiren Öztürk, "İngiltere Şampiyonası güzel ama zor bir lig. Zorluklara katlanmayı ve sıkı çalışmaya katlanmayı da severim. Bu yıl şampiyonaya iyi bir başlangıç ​​yaptık. Daha 5 maçtan sonra sorun yaşamaya başladık. Performans grafiğimiz düştü. Lig, Dünya Kupası nedeniyle askıya alındı. Bu tatil bize iyi geldi. Yeni bir öğretmenimiz var. Yeni bir zihniyet getiriyor. Biz de çok çalışıp iyi bir şekilde lige çıkmak istiyoruz.  25 maçımız kaldı. Yani performansımızı geliştirebilirsek hedef bölgemize geri dönebiliriz. " Çeşitli sebeplerden dolayı Fenerbahçe'de forma giyemediğini anlatan Alahal, "Türkiye'ye geldiğimde  daha çok oynamak istiyordum. Daha çok  oynayabileceğimi düşünüyordum. değil mi burada konuşmak istemiyorum şimdi buradayım yakın gelecekteki hedefim hull'da başarılı olmak.