Hücumda yaptığı bir hataya rağmen 1-0 civarındaydı

Hücumda yaptığı bir hataya rağmen 1-0 civarındaydı

Durdu, Fenerbahçe'nin ilk golüne neredeyse asist yapan aynı hakem penaltı istedi ve reddetti. Açıklama istiyoruz, TFF'nin şeffaflık anlayışının bunu gerektirdiğine inanıyoruz. Hak varsa helal olmadığımızı bilsinler istiyoruz. Anadolu kulüplerine lig maçları muamelesi yapılmasına karşıyız. Sadece camiamız için değil, tüm Anadolu kulüpleri adına adaleti getirmek istiyoruz. "Yaz transfer dönemine büyük beklentilerle giren ancak beklentileri karşılayan Dele Alli'nin geleceği bir yılan hikayesine dönüştü. Futbolcunun gelişimi dikkatleri üzerine çekerken, Dele Alli'nin tek seçeneği Beşiktaş olarak ortaya çıktı. İşte yeni programın detayları. Beşiktaş'a bu sezon Everton'dan kiralık olarak katılan Dele Alli, hiçbir yere gitmiyor. 26 yaşındaki oyuncunun eski kulübüne döneceği yönündeki son söylentilere rağmen, bu pek olası görünmüyor. Deneyimli 10 numara, sezon başında satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralandı. Sabah kaynaklarının aktardığına göre oyuncu, geldiği günden bu yana kendisine sunulan fırsatları değerlendiremiyor ve performansı çok tartışılıyor. Bu nedenle kovulma seçeneği tartışılsa da Dele Alli'nin yeri sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta olacak.

2,2 milyon euro garanti!

İngiliz futbolcu, Beşiktaş'a katılmadan önce bu sezonun başlarında Everton forması ile 2 Premier Lig maçına çıktı. Bir yıldız futbolcunun başka bir kulübe gitme durumu sezon boyunca 3 farklı takımda forma giyemeyeceği kuralıyla alakalıdır. Everton'dan farklı olarak, oyuncuya yıllık 2.2 milyon Euro maaş alan Beşiktaş'a kovulma teklifi gelirse, Everton bunu kabul etmeyecek.

ŞENOL GÜNEŞ kazanmak istiyor

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, özellikle Dünya Kupası'nda Dele Alli'yi yenmek için çok uğraştı. Kıdemli teknik direktör, İngiliz yıldıza her fırsatta güvendiğini söylüyor ancak şu ana kadar beklediği gibi sonuç alamadı. Futbolcuların geleceği büyük merak konusu oldu. Beşiktaş camiası, Dele Alli ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Bu sezon Beşiktaş forması giyen ve sahada 575 dakika görev yapan Dele Ali, Türkiye Süper Lig 2. Kupası'nda 7 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu 1'i ligde, 1'i kupada olmak üzere 2 gol atmasına karşın tek bir asist bile yapamadı.