Hollandalı golcü, takım arkadaşı AZ Alkmaar, İranlı futbolcu, Takım için çok faydalı

Hollandalı golcü, takım arkadaşı AZ Alkmaar, İranlı futbolcu, Takım için çok faydalı

Aldığı mesajda olumlu da değerlendiren oyuncu, "Sahada elinden gelenin en iyisini yapabilecek bir karaktere sahip." Alireza geniş oynamasına rağmen bir forvet olarak öne çıkıyor. 9 yıl Hollanda Ligi'nde forma giyen Jahanbakhsh, Alkmaar formasıyla çıktığı 111 maçta 37 gol  31 asist kaydetti. Nijmegen'de 64 maça çıktı, 19 gol attı ve 22 asist yaptı. Futbolcu, İran milli takımında çıktığı 64 maçta 13 gol kaydetti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) 4 Spor Toto Süper Lig kulübüne ceza verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Trabzonspor ve Adana Demirspor'a taraftarlarının yaptığı çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle 100 bin lira, Galatasaray ve MKE Ankaragücü'ne ise sahada yaşanan olay nedeniyle 56'şar  lira para cezası verildiği belirtildi. Bazı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Demir Sivas Spor taraftarlarının bir sonraki iç saha maçı için, bazı Trabzonspor ve Adana Demir Spor taraftarlarının bir sonraki deplasman maçı için paslarının bloke edileceği bildirildi.

Antalyaspor, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olduğu için VAR kayıtlarının yayınlanmasını istedi. Kabul edilmeyen son dakika ofsayt golünü protesto eden açıklamada şu ifadeler yer aldı: "VAR dosyasında ofsayt yorumu olup olmadığını öğrenmek istiyoruz. Hak varsa bizim helal olmadığımızı insanların bilmesini istiyoruz.” Çin Süper Ligi 17. haftasında Fenerbahçe, Antalya Spor'u deplasmanda  2-1 mağlup etti. Maçın son dakikalarında Med'in iptal ettiği gol büyük tepkiye neden oldu.

Bu pozisyonun başında Antalyalı oyuncunun pası VAR'ın çizdiği ofsayt çizgisine göre ofsayt oyuncusuna değil, arkasındaki takım arkadaşına  geçti.Hakemin kararına Antalyaspor AŞ yönetim kurulu adına tepki gösteren kulübün internet sitesinde ve sosyal medyada "Karanlık Gece" başlıklı yazılı açıklama paylaşıldı. Corendon Aeropark'ta Antalya Stadı'nda dün oynanan Fraport TAV Antalyaspor-Fenerbahçe maçına ilişkin yapılan açıklamada, "Türk futbolunda dün Sivas ve Gaziantep'ti, bugün Antalya geceyi yaşayacak başka bir şehir Yarın hatırlayalım ki Sezonun 5.haftasında katıldığımız Kasımpaşa maçlarında Larsson'un bu maçta yüzüne yaptığı vuruşa ve gittiği penaltı sonrası maçta kırmızı kart görmedi.