Hemen Gedson'u görevden aldı

Hemen Gedson'u görevden aldı

 Seth orta saha oyuncusu olarak devam etti. Beşiktaş'ta bu maçı nasıl kazanırsınız bilmiyorum. Bugün fazla mesai olmamasına rağmen Gedson 4-2-4 şutunu çektiğinde 12-13 kilometre koşmak zorunda kaldı. Topu kazandı ve her iki golde de yer aldı. Beşiktaş'a geldiği günden beri en iyi topunu oynadı" dedi.

Teknik direktör maçı 4-3-3. 1-1 aldı Bu sefer Cenk'e söyledi forvetin arkasında dur. O bir Kahraman ya da Melo. Uzun saatler kanal değiştirmek zorunda kaldık. Top her yere gidiyor. Hatta İlhan hoca oyunun geleceğini söylemişti. Ama son pası iyi değerlendirmezsen seni cezalandırırlar... Hoşçakal diyelim. Aradaki kalite farkıyla Beşiktaş 32, Konya 27 sayı buldu. Puan dağılımından dolayı oyuncuların oyundan düştüğünü de gördük.

'Bitigen Premier Lig tadında oynadı'

Bu maçın hakemi hakkında Dilmen şunları söyledi: "Gederson başa çıkması zor bir oyuncu. Abdülkadir Bitigen de genel olarak pozisyon değiştirdi. Genel olarak, fena değil. Son toptan önce yanıldık mı bilmiyorum, tekme attı. +4, 5 dakika Uzatma nedeniyle oyuncu değişikliği. Talimatlara göre benden daha az oyun oynuyor. Gedson  kazandığında faul çalabilir ve oyunu bitirebilir. Ama Premier Lig gibi oynadı. ”

“Saiss bugün kafası karışmış bir ördek gibiydi”

Rıdvan Dilmen, “Şenol Güneş maçı kaybetti, Gedson yetmedi. Sürekli kararsızlık Seth bugün kafası karışmış bir ördek gibiydi. Seth çift orta saha oyuncusu olarak oynamıyor. "Orta sahadaki Seth'tense orta savunmada Josef de Sousa'nın olması daha mantıklı."

"Tayfur bu takımda oynuyor"

Güneş'in oyundaki tercihini eleştiren Rıdvan Dilmen, "Şenol Güneş oyuncularını sağ kanatta koşturuyor. Kimin umurunda! Sonra Tayfur'u alıyor ve oraya pas da veriyor... Tayfur bu takımda oynuyor, bu takımda kalmalı." , arkasına koydun. Bugün bir iz bıraktı. " Dillman, "Şenol Bey'in macera aramadığı bir dönemi hatırlayalım. Talisca iki orta saha oyuncusunun önündeydi. Bunu bugün nasıl bulmuş... Oyuncular bile Seth'in burada ne işi olduğunu ve sağ alt köşede Gedson'ın ne işi olduğunu söylediler. Sahadaki en iyi oyuncuyu yardımcı hakemin yanına atıyorsunuz" dedi.