Hem yaklaşık 80 milyon hem de 100 milyon Euro'ya belli bir seviyeye geldiler

Hem yaklaşık 80 milyon hem de 100 milyon Euro'ya belli bir seviyeye geldiler

Genç ve gelecek vaat eden oyuncular, Avrupa kulüplerinden ciddi ilgi görüyorlar. Dele Alli  tamamen farklı bir formata geçerken ve oradan Everton'a 25 milyon €'ya kaymaya başlarken Harry Kane liderliğini sürdürüyor. Everton'da da hiçbir şey yapamadı. Beşiktaş'a kiralandığı için şanslı. Bunu söyleyerek Beşiktaş'ı küçümsemek istemiyorum, Premier Lig'den Süper Lig'e hacimden bahsediyorum. Madem bu noktaya geldik, demek ki burada bir problem var. Çözemezsek parayı tekrar transfer edebiliriz. Dikkatlice analiz edelim. İlk yarışa çok motive, çok heyecanlı geldi ve  bitti.

Transferinizin nedeni ve amacı çok önemlidir.

Adana Demirspor Oyunu Önemli Evet Ama Şu Şekilde Değerlendirilmesi Gerekir; Şenol Güneş'in oyuncuları var ve onlar için ısrar ediyor. Umut Meraş zirvede çünkü cumhurbaşkanı ile gelse de gelmese de Şenol Güneş ile  görüşme ihtimali yüksek. Kenan ile  Umut aktarımı bu şekilde oluşur. Şimdi Umut Ligue 2'de oynayan bir oyuncu, hangi futbolu oynayabiliyor, katkısı belli, belki  rotasyon oyuncusu olarak kullanılabilir ama Beşiktaş defansının sol bekinde kullanamazsınız. . Böylesine üst düzey bir takımda topu  iyi oynayan ve kullanan, futbolu  iyi yorumlayan oyunculara sahip olmanız gerekiyor. Bakın 12. dakikada bir frikik geldi ve maç 1-0 sona erdi. Hedef takım sizsiniz, şampiyonluk için savaşacak bir hedefiniz varsa, gol atmak ve fırsat buldukça çarşafları temiz tutmak için bir oyun stratejiniz olmalıdır. Oyunu kontrol etmek için bir strateji belirlemelisiniz, oyuncu profiliniz  buna uygun olmalı, ikinci seviye oyuncuların bu fikri uygulaması imkansız.

"Şenol'den Muleka için olumlu bir dokunuş   bekliyoruz. Çünkü  bizi en çok motive eden şeylerden biri Mesela Şenol Güneş'in forvetleri Fernando, Mario Gomez, Abu Bakar. Sayı bitmedi. Bunun yanında Şenol Güneş'in 6 numarası ligin en iyilerinden. Böyle bir defansif orta saha oyuncusu olarak oynamayı sevmiyor. Hareket ediyor. Ya da hayatının ilerleyen zamanlarına kadar oynadı. Sanki yaş sadece bir sayıymış gibi. Geniş bir alan kullanır. Oyun alanı doksan doksan ila doksan metrekaredir.