Hakemliğe devam etmek istiyoruz

Hakemliğe devam etmek istiyoruz

Eski ve yeni hakemleri dinliyorum. Bana öyle geliyor ki kuralları anlamıyorlar, kendilerine göre yorumluyorlar. Neden bizi bu etkinliğe dahil ettiniz? Zaten geç kaldık, izin verin. Çalışma başladığına göre devam etmesi gerekiyor. Bence bu diskler çıkmamalı ama şimdi çıktıysa bütün oyunlar incelenmeli. Galatasaray'ın Sivas'taki son  maçında hakemin inanılmaz kararını izledik.

Penaltı verilip verilmeyeceği konusundaki bir dakikalık tartışmayı en son izlediğimizde, akıcı bir oyun içinde üç ayrı atak oynadık ve oradan çıktık. Erkan ve Özgüç Beyler ofsayt yaratmayı başardılar ve maçın ortasında Galatasaray'ın kale çizgisine bomba patlatmışlardı.Dünya kamuoyu buzlu golün neden iptal edildiğini anlamıyor çünkü... VAR'a darbe gibi baktı Futbol. .. Herkes kendi kafasına göre çizgiyi çizer. Bak futbolcuların 50 numara kramponları var.Bazen çok önemli anların görüntüleri 50 kornerden şut çekenleri başarısızlığa uğratıyor. VAR'ın futboldan anlayanların elinde olmadığını varsayarsak... Futbola zarar vermeye devam eden kötü programlanmış bir bilgisayar gibi... Kimse Sivas-G.Saray maçında yaşananlardan bahsetmiyor. Ne MHK ne de federasyon.. oyunun kuralları yanlış ve hakemin suçu da yok kimsenin oy hakkı yok.

REVANI ÜZERİNE KREM

CSL tarihinde, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bitirmesini tercih ettiği için cezalandırılan bir hakem görmedim.  Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım, bir isim Decide Olimpiyat Stadı'ndaki G.Saray maçımızda Beşiktaş lehine oynadığı için hakemlikten men edildi.

Bilmeyene arkadaşlara duyurup, dilimizdeki hata ve hata kavramını bildiğimizi varsayarak ve Sivas maçında alınan kararların koruma içgüdüsüyle alındığını  ortaya koyarak, ortalıkta dolaşan kamuoyuna bilgi vereceğim. Son olarak revani kaymağı gibi içgüdüsel ve bilinçsiz reflekslerle fotoğrafın köşesinde duran Özgür Yankaya'ya dönüyorum. Antep maçı zamanında futbolcu G.Saray topu almak için böyle şut çekerdi... Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de  Gaziantep FK-Beşiktaş ile Sivasspor-Galatasaray arasındaki maçların VAR kayıtlarını yayınladı.  TFF tarafından açıklanan VAR kayıtlarına göre Sivaspol'ün Galatasaray'a attığı gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Nelson'ın iş için ikinci sırada olduğuna inanılıyor. Bu pozisyonun ardından VAR kaydına şu konuşma çıktı: VAR: Sivaslı futbolcu Erkan topa dokunmadı ama Nelsson'u itti