Günün diğer maçlarında Antalya Spor

Günün diğer maçlarında Antalya Spor

Giresun Spor ile 2-2 berabere kalırken, Adana Demir Spor Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti.

Premier Lig'de Trabzonspor ile Başakşehir, Trabzonspor'da karşı karşıya geliyor. Çin Süper Ligi'nde geçen hafta Alanya Spor'a 5-0 mağlup olan Trabzonspor, Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Maç sırasında Anastasios Bacacetas, Trabzonspor'un galibiyetini mühürlemek için bir gol attı. Kadınlar Süper Ligi A Grubu'nda namağlup tek Hakkariguku takımı, evinde Beşiktaş Vodafone ile 2-2 berabere kaldı.

Ligin 11. haftasında her iki takım oyuncuları, İl Asayiş Büro Amirliği Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün maç için hazırladığı "Çocuklarımız için uyuma, geleceğimiz için değil" pankartını oynadı. Merzan futbol stadyumu.

Ölmez, takımlarının bu yıl şampiyon olmasını istediklerini belirterek, "Kulübümüze verdikleri destekten dolayı değerli valimize ve devlet büyüklerimize teşekkür etmek istiyoruz. Atmosfer çok iyi. Hepimiz takımımızın başarısına odaklandık. Beşiktaş taraftar gruplarının da orada olması iyi bir şey. Kar, kar veya soğuk, her yarış için buradayız. Biz Hakkari sevdalılarıyız. Takımımızın  üst ligde olmasından gurur duyuyoruz. " Karşılaşmayı Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar, Mustafa Berat Kasımoğlu, İl Jandarma Komutanı Orgeneral Coşkun Sel ile İl Gençlik ve Spor  Müdürü Emin Yıldırım da izledi.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Parut, beklenmedik bir sonuç aldığını söyledi. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda maç sonrası düzenlediği basın toplantısında Parut, Beşiktaş'ın zorlu maçta talihsiz bir  golle öne geçtiğini hatırlattı.

Maçın başında skoru bulduklarını anlatan Palut, "Cezadaki son pas, rakibi kaçırdı... Bunu bir türlü sonuca çeviremedik ama Beşiktaş'ın oyun planı işe yaradı. 1'den 3'e ve muhtemelen ceza sahasına uzun toplarla başarıya ulaşmaya çalışan bir Beşiktaş takımı var. Sonuç da  aldılar. Maçın tamamına baktığımızda maalesef beraberliği bile sorgulayacağımız bir maçı kaybettik. " Konyaspor'da haftayı 2-1 tamamlayan Beşiktaş, hızlı transferin keyfini çıkarıyor. Beşiktaş'ta merhum Weghorst'un yerine Vincent Abubakar'ın getirilmesi için çalışmalar sürüyor. Abu Bakar ile sözleşme şartlarını kabul eden Beşiktaş'ta Kamerunlu yıldızın kulüple olan sözleşmesini sonlandırması bekleniyor.