Gündoğan'ın penaltısı

Gündoğan'ın penaltısı

Oldukça büyük bir otel olmasına rağmen herkesin bütçesine ve ihtiyacına uygun konaklama seçeneklerinin olması büyük bir artı. Sözde sekiz katlı otelde 552 yatak bulunuyor.Bu otelin oda tipi seçeneklerinden bahsedin! Standart oda, aile odası ve deniz manzaralı standart oda olmak üzere üç tip oda seçeneği bulunmaktadır.25 ila 29 metrekare arasında değişen standart oda. Tek kişilik iki yatak veya bir çift kişilik  yatak arasında seçim yapabilirsiniz. Ayrıca otelin balkonları deniz veya orman manzaralıdır. Ayrıca odalarda split sistem klima, uydu yayınlı ve müzik kanallı televizyon, bar, kasa, küvet, saç kurutma makinesi gibi alternatifler mevcuttur.

Tatil parkı tesisi; yemek seçenekleriyle de övgüyü hak ediyor. Türk ve dünya mutfaklarından çeşitli lezzetleri tadabileceğiniz etkileyici bir restoranı var. Ana restoran, a la carte restoran, pastane, lobby bar, snack bar ve havuz bar, disco bar gibi diğer seçenekler de mevcuttur. Yemeklerin hijyen kurallarına göre hazırlanıp sunulduğunu söyleyebiliriz.

Neden bu oteli seçmelisiniz?

Tatil parkı tesisi; aktivite seçenekleri de etkileyici. Bazı etkinlikler hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap eder. Harika vakit geçirdiğiniz için su parkına özel teşekkürler. Anime şovlarının yanı sıra müşteri çekmek için plaj ve havuz oyunları, masa tenisi, su topu, su aerobiği, tenis kortları ve diğer seçenekler var.

Bir tatil parkı, çocuk kulübü ile de dikkat çekiyor. Aileler, çocuklarını göz kaygısı yaşamadan Kids Club'a emanet edebiliyor. Tatil yerleri; potansiyel müşterilerine önceden rezervasyon imkanı da sunmaktadır.2022 Dünya Kupası E Grubu favorileri, Almanya ve Japonya Khalifa Uluslararası Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor.

Gündoğan'ın penaltısı ile Alman ekibi ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Almanya'nın ikinci yarıda  ikinci golü atamaması Japonya'yı cesaretlendirdi.Japon milli takım teknik direktörü Shou Anshi, ikinci yarıda Doan Ritsu  ve Minano Takumi'yi oyuna getirdi ve tüm kartlarını sahaya koydu.1-1 berabere kaldıktan sonra Almanya savunmasını ikinci hat düzlemine oturttu ve Japon şehrine her seviyede hücum etmeye başladı. 83. dakikada Itakura Asano'nun uzun pası devreye girdi. Asano doğrudan ceza sahasına vurdu, düşük açıdan vurdu ve top Neuer'in üzerinden filelere gitti.