Gündemin 1 numarası:Selçuk Şahin

Gündemin 1 numarası:Selçuk Şahin
2004 yılında Fenerbahçe'ye geldi tam 11 yıldır Fenerbahçe'de aralıksız oynuyor.Oynasa olay oynamasa olay olan Selçuk Şahin Karabük'te attığı gol ve oynadığı futbolla yine gündemin 1 numarası olmayı başardı.
34 yaşındaki Selçuk Şahin görev verildiğinde görevinin en iyisini yapmaya çalışan bir isim.Sürekli eleştirilen ve oynamadığı zaman bile yorum yapılan Selçuk Şahin Karabük deplasmanında oynadığı pozitif futbol ve attığı golle gündeme yine oturdu.

Fenerbahçe'de eleştiri oklarının üzerinden bir türlü eksik olmadığı Selçuk Şahin İsmail Kartal'ın gözdesi haline geşmiş durumda.Sakatlıklar sebebi ile forma şansını yakalayan Selçuk bu şansı iyi kullanmayı başardı.

En çok ıslıklanan adam olmasına rağmen inatla forma giymek için bekledi çalıştı.Son günlerin en formda ismi olmayı başardı.

Nasıl İbrahim Üzülmez, Beşiktaş'ta birçok teknik adamın vazgeçemediği oyuncu olduysa ve çok eleştirildiyse Selçuk da aynı kaderi yaşadı. Yıllar geçtikçe tecrübelendi ama oyunu fazla gelişmedi. Kulübeye abone oldu. Ama ne Daum, ne Zico, ne Aragones, ne Aykut Kocaman ondan vazgeçti. En sonunda hep Selçuk'a sarıldırlar. Sakatlık oldu, Selçuk çıktı oynadı. 3 Temmuz yaşandı, Selçuk oradaydı. Takım 4. oldu, Selçuk ön plandaydı... Oynadığı bölgenin riskli olması, topla oynamayı her Türk futbolcusu gibi çok sevmesi onun şanssızlığıydı. Ama dün akşam 2 sene sonra da olsa doğum gününde golünü attı. Yine "Ben buradayım" dedi.

Selçuk bugün kulübede ya da sahada, hem sevilmeye hem de ıslıklanmaya devam ediyor.