Göztepe Önemli Bir Galibiyeti Aldı

Göztepe Önemli Bir Galibiyeti Aldı
İkinci sette; Ev sahibi yine kafa kafaya mücadeleyi 2-0 önde 27-25 kazandı. İzmir temsilcisi pes etmedi, geri döndü ve üç maçı 25-20, 25-23 ve 15-12 kazandı ve maçtan 3-2 ayrıldı.

İkinci sette; Ev sahibi yine kafa kafaya mücadeleyi 2-0 önde 27-25 kazandı. İzmir temsilcisi pes etmedi, geri döndü ve üç maçı 25-20, 25-23 ve 15-12 kazandı ve maçtan 3-2 ayrıldı.

Yani, Göztepe, Şef Edremit Bld. Altınoluk'u devirerek liderlik yarışında önemli bir zafer kazandı. Trabzonspor'un Cornelius'a gelmeden önce çok istediği ancak yüksek bonservis bedelleri nedeniyle olamadığı Artem Dovbyk, halen mercek altında.

Maxi Gomez, Djaniny, Ümit Bozok Fırtına gibi 3 önemli santrforla Dovbyk, eğer giderse yargılanacak. Geçiş döneminde Gomez veya Djaniny satılır. 25 yaşındaki Ukraynalı forvet, bu dönemde  Uluslar Ligi dahil  28 resmi maçta 19 gol atıp 5 asist yaptı.Kulüple olan sözleşmesi  Aralık 2023'te sona eriyor. Dovbyk, gelişmeleri yakından takip eden Trabzonspor Yönetimi'nin Dnipro'nun sözleşme uzatma teklifini Dovbyk'e kabul etmedi.

Kulüpten asla ayrılmaz

Dönem içinde dış yardım kotası açılmazsa Karadeniz ekibi bu yaz resmi olarak Dovbek ile temasa geçecek. Dovbeek daha önce yaptığı açıklamada Türkiye'den teklif aldığını doğrulayarak, kulübünün kendisinden vazgeçmediğini ve ayrıldığında kariyerinin en doğru sonucunu vereceğini söylemişti.

Yıllar sonra Canari'nin eski teknik direktörlerinden Aykut Dev olarak parlıyor. Usta teknik adam yaptığı açıklamada, Sarı Lacivertliler'in Robert Lewandowski için 2010 yılında Lech Poznan ile anlaştığını söyledi. Leva ancak Dortmund'un son anda ortaya çıkmasıyla Alman tarafını seçti ve uzun yıllar dünyanın en golcü oyuncusu oldu.

15 maçta 7 gol

Sarı-Lacivertliler, hücum hattına bir  genç oyuncu eklemeyi düşünüyor. TFF, kulübe 21 yaş altı  3 yabancı hakkı sağlıyor. Fenerbahçe, Polonya'da Gornik forması giyen Simon Wodarczyk'e dava açtı. Ülkesinde 'yeni Lewandowski' olarak adlandırılan 19 yaşındaki forvet, 15 lig maçında yedi gol kaydetti.

15.000 Euro'ya çıktı!

Fenerbahçe de Vodarczyk'i aynı şekilde  kaçırmamak için hızlı hareket etmeye hazırlanıyor. Bir sonraki anlaşmanın bir parçası olarak Gornik, görev süremin başında genç oyuncuyu Legia'dan sadece 15.000 €'ya (ortalama 300.000 TL) transfer etti. 19 yaşındaki profesyonel oyuncunun şu anki piyasa değeri 800.000 €. Fenerbahçe, bir sonraki satışa katılacak.