Göztepe'den Galatasaray Karşısında Farklı Kadro

Göztepe'den Galatasaray Karşısında Farklı Kadro
Göztepe ekibi son oynadıkları Atakaş Hatayspor maçının 11'inde bulunan 5 futbolcuya Galatasaray maçında yer vermedi.

Göztepe ekibi son oynadıkları Atakaş Hatayspor maçının 11'inde bulunan 5 futbolcuya Galatasaray maçında yer vermedi.

İlhan Palut, bu önemli mücadelede Galatasaray karşısında ,Balazs Megyeri, Lamine Gassama, Marko Mihojevic, Atınç Nukan, Berkan Emir, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Obinna Nwobodo, Halil Akbunar, Zlatko Tripic, Pape Ndiaye 11'iyle başladı.

Göztepe'nin yedek kulübesinde ise rda Özçimen, Titi, Dzenan Burekovic, Efe Binici, Burak Süleyman, Stefano Napoleoni, Mossoro, Yılmaz Basravi, Tolga Topaloğlu, Tibet Öniz yer aldı.

Son oynanan ve 1-0 mağlubiyetle sonuçlanan Hatayspor maçına 11'de başlayan Titi, Guilherme, Burekovic, İrfan Can ve Alpaslan Öztürk'ün yerine Megyeri, Mihojevic, Atınç Nukan, Berkan Emir ve Nwobodo, sahaya çıktı.

Göztepe'nin Teknik Direktörü İlhan Palut, Guilherme'nin neden kadroda olmadığıyla ilgili sorulara, "Guilherme yok. Yurt dışına transferiyle alakalı birtakım gelişmeler var. Oyuncu da bunu istiyor herhalde. Konsantrasyonunu yeterli görmedik. Birtakım endişeleri olabilir transfer öncesinde. Biz getirmemeyi uygun gördük." açıklamalarında bulundu.

Megyeri, Süper Lig'de İlk Maçına Çıktı

Göztepe'nin Macaristan'lı kalecisi Balazs Magyeri, Süper Lig'deki ilk maçına Galatasaray karşısında çıktı. Sezon başında bedelsiz olarak transfer edilen tecrübeli kaleci, maç boyunca Göztepe'nin kalesini korudu.

Göztepe'de bu sene Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 2 maçta kalesini koruyan Megyeri, İrfan Can Eğribayat'ın koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle bu maçta kaleyi devraldı.