Göztepe'de Gürsel Aksel Stadı'na 'Efsane Tur' başladı

Göztepe'de Gürsel Aksel Stadı'na 'Efsane Tur' başladı

Bugünden itibaren 'Efsaneler Turu' olarak adlandırılan etkinliğe katılanlar,  saha  ve yedek kulübeleri, soyunma odaları, basın toplantı odaları, danışma kabinleri ve stadyum çatıları gibi alanları gezecek. Türkiye'de ilk kez oluşturuldu. Penaltılar ve Göztepe zaman denemesi de bu rauntta yapılacak. Üç farklı paketin sunulduğu tur boyunca sporseverler forma, VIP davetiye, özel hatıra bileti ve Göztepe dergisi gibi hediyeler alma şansı yakalayacak.

Rovers, lider Celtic'in İskoç Premiership'te dokuz sayı kovalamasının ardından teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile yollarını ayırdı. Ayrıca İskoç ekibinin teknik direktörlüğünü milli futbolcu Rıdwan Yılmaz'ın da taşıdığı Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli'nin adı anıldı.

Ibroxnews sitesinden alınan habere göre; Hollandalı teknik direktör Bronckhorst'tan boşalan teknik direktörlük pozisyonu için teknik direktör Alan Jasper Francis Cofarioli, Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen ve son olarak  Peter Bosch, Sampdoria, Milan'da teknik direktörlük yapan Sinisa Mihajlovic'i Lyon ve Bologna'ya teklif etti.

Her yarışmaya diploma ile katıldı. Alanyaspor'daki kariyeri boyunca 37 maçta 1.68 sayı ortalama yakalayan İtalyan teknik adam, Karagümrük ile olan geçmişini maç başına 1.52 sayı ile noktaladı. Türkiye'nin önde gelen espor kulüplerinden Team FUT Esports, yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Avrupa'nın en büyük oyun şirketi FUTHOUSE'da stüdyo açacak olan Vodafone, 2023'te FUT Espor ile  5G  oyun turnuvasına da ev sahipliği yapacak. FreeZone ve FUT Esports iş birliğine ilişkin haberler Vodafone Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin ve FUT Esports Kurucu Ortağı Yürekli Sünnetçioğlu'nun katıldığı toplantıda paylaşıldı. Vodafone Maslak Plaza ve Vodafone Metaverse Store'da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen konferans, Decentraland'da düzenlenen ilk canlı hibrit basın toplantısı oldu.

"eSpor pazarına ortalama 45 milyon TL harcıyoruz"

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, oyunların ve elektronik sporların gelişiminin en büyük destekçilerinden biri olduklarını belirterek, "E-spora ortalama 45 milyon liralık yatırım yaptık. 6 yıl önce Vodafone FreeZone markamızla yola çıktık. Önümüzdeki 5 yılda da yatırımlarımıza devam etmek istiyoruz. Esporu destekleyen bir marka olarak düşünürsek sektörümüzde birinciyiz.