Gözden düştükten sonra, kendisine özgü bir durum olan "sessizlik" içindeydi

Gözden düştükten sonra, kendisine özgü bir durum olan "sessizlik" içindeydi

Mesela Galatasaray'ın herhangi bir menajeri değil, başkan geçelim bunu, Galatasaray'a bir medya mensubu çıkıp bu arada ne olduğunu yazmaya mı geldi? Biraz daha geriye gidelim, dönemin Galatasaray Teknik Direktörü Albayrak maçın ardından medyanın karşısına çıkıp hakem ve maç yönetimi tarafından "Bizde var" "Açıklayacağız! "Sonra ne oldu diye ağıt yaktı. 'Ses yok' dedi Galatasaray yönetimi, medya mensupları dahil herkes adeta 'sessiz' kaldı

Bu haftaki maçta hakem yönetiminin kalitesizliği Süper Lig'de bizi geride bıraktı sadece Sivasspor - Galatasaray maçında değil mesela aynı kalitesizlik  Beşiktaş - Adana Demirspor maçında da ortaya çıktı. Hatta Adana Demirspor başkanı Murat Sancak tweet atarak Hz.Ömer'i vurgulayarak bir şekilde tepkisini dile getiriyor. Beşiktaş tarafında hakemlerden memnuniyetsizlik aşikardı.

Tahkim konusunda son nokta “yabancı hakem” uygulamasıdır.

Yabancı hakemlerle ilgili son açıklamasında Beşiktaş Başkanı Sn. Ahmet Nur Çebi, özellikle derbi maçları için yabancı hakem istediğini söyledi. Hatta bu istek; "derbi maçlarında hakemlere saldıran seyircilerin" altını çizdi. Kitabın önsözü "Bu kitapta önemli olan Oblomov değil, Oblomov" diye başlıyor ve ardından şu satır geliyor: "Oblomov genel klasik kahraman tipini sergiliyor.  Don Kişot ve Tartuffe'nin insanlık durumu, ama o, zamanına ve durumuna sıkı sıkıya bağlı bir adam. Futbolumuz futbolun bir aynası gibi karşımızda duruyor, bütün kurum ve kulüpleriyle, hatta birlik adına kurulmuş, ne olduğunu gösteriyor ama kendini geliştirmek ve yenilemek için hiçbir şey yapmıyor, sadece kendi bağlamına bağlı olarak devam ediyor. Haftalık Çin Süper Ligi hakem listesinde 17. Tartışmalı Sivasspor-Galatasaray hakemi Erkan Özdamar bu hafta forma giymedi. "Yacin Cole Beşiktaş'a karşı bir hata yaptı ve bundan sonra sadece 3 maç oynayabilecek ve hatta hakemi molada orta saha Fin'de olacak." Kasımpaşa - Alanyaspor karşılaşmasına hakem Yasin Kol atandı. Alanyaspor'un Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldığı maçta Cole'un yaptığı hatanın yansımaları oldu. Montero'nun çocuğunun sağlık sorunları nedeniyle Beşiktaş'ta  yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Beşiktaş, yeni doğan bebeği bakıma alınan Montero için destek mesajı paylaştı.