Gornik, Wlodarczyk için teklif bekliyor

Gornik, Wlodarczyk için teklif bekliyor

Sarı Lacivertliler, Alanyaspor ve Salernitana ile hazırlık maçları oynayacakları 10 Aralık Cumartesi gününe kadar burada çalışmalarını sürdürecek. Fenerbahçe'de 7 kişi eksik. Luan, Pedro, Altay, Emre Mor ve Arda Güler ile dizindeki sakatlık nedeniyle iki haftadır tedavi gören Enner Valencia Antalya'ya götürülmedi. Engelliler kervanına katılan soyadı Ezgjan Alioski de İstanbul'da kaldı. İsa'nın Antalya'ya sadece tamamen iyileşmiş oyuncular getirmesinin sebebinin ise oynanan iki dostluk maçı  olduğu anlaşılıyor.

5 akademi oyuncusu

Akademiden 5 isim sarı lacivertliler filosuna dahil oldu. A takımda kaleci Osman Ertuğrul Çetin, 16 yaşındaki file yöneticisi Muhammet Doğukan Demir ile forma giyecek. İsa'nın elemelerinde 18 yaşındaki defans oyuncusu Yiğit Efe Demir ile orta saha oyuncuları Yusuf Kocatürk (18) ve  İsak Vural (16) yer alacak.

"Çeşitli sebeplerden dolayı oynayamıyorum"

Sarı Lacivertliler ve Mavililer tarafından Hull City'e satılan Alahal, önemli bir itirafta bulunuyor. İranlı oyuncu, "Türkiye'ye geldiğimde daha çok maç oynamak istedim. Ben de oynayabileceğimi düşündüm. Burada bahsetmek istemediğim sebeplerden dolayı Fenerbahçe'de oynama şansım olmadı." forvet. Diyor. Allahyar, Hull'da mutlu olduğunu söylüyor. 21 yaşındaki oyuncu, "Sakatlığım nedeniyle Dünya Kupası'na katılamadım. Bu yaşta burada olmak benim için çok önemli' dedi.

Eljif Elmas'tan şampiyonluk sözleri

Napoli ile Antalya kampında yer alan Eljif Elmas, DHA.old'a yaptığı açıklamada, oyuncu şunları söyledi: " Bu sefer Şampiyonlar Ligi'nde ve İtalya liginde iyi bir performans sergiledik. Büyük hedeflerimiz var” dedi. Genç yıldız Arda Güle için şunları söyledi: “Onun tarzını Mesut Özil'e benzetiyorum. Biraz fiziksel güç ona iyi gelirdi. Umarım bundan sonra onu  Real Madrid ve Barcelona gibi kulüplerde görürüz. Napoli'de birlikte oynamak istiyorum" dedi. Erjiv, Fenerbahçe ve Napoli'nin aynı sezon şampiyon olması harika olur dedi.

Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki Polonyalı golcünün peşinde koşması taraftarları heyecanlandırdı. Sarı Lacivertliler, "yeni Lewandowski" lakaplı Szymon Wlodarczyk'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Polonya basınına göre yıldız futbolcu Gornik'in kulübü  de gelecek teklifleri bekliyor. Birkaç Alman takımı da Wlodarczyk için oynuyor. Toplam personel değeri sadece 10,5 milyon avro olan Polonyalı ekip, Wlodarczyk'ten çok para istiyor.