Genç oyuncuların desteğini kazanarak hepsini birer birer aştı

Genç oyuncuların desteğini kazanarak hepsini birer birer aştı

Tabi bazı oyuncularda sorun yok. Icardi'nin transferinden sonra ikinci forvet ve hatta Gomis daha çok tercih ediliyor. Hücum pozisyonunda mahsur kalan Haris Seferovic, bu durumda forma şansı bulamadı. Görevimin başında Benfica oyuncusu olarak anılan ve Dünya Kupası'nda da forma giyen İsviçreli futbolcu, takımdan ayrılmak istemediğini ve Benfica'ya dönmeyeceğini söyledi. Bir diğer isim de Patrick van Aanholt'un sezon başında sadece uyarı alması ve bir şeylerin ters gitmesi üzerine şans bulan sarı kırmızılı takımlar ayrılacakken Okan Buruk bu iki isme isim vermek istedi.

Sohbet oturumu sırasında açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Okanbrook, Antalya kampında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette önemli detaylara dikkat çekiyor. Van Aanholt ve Seferovic'in isimlerin başında geldiğine dikkat çeken Brook, "12 Ocak'tan önce bazı oyuncuları değerlendireceğiz."

Sabah haberinde; Jaune-Rouge, geçici transfer öncesi kupada İstanbulspor, Sivas, Ankaragücü, Fenerbahçe ve Casey Orungucu ile karşılaşacak. Icardi'nin yokluğunda Gomis ile karşılaşacak olan Seferovic son şansını değerlendirecektir. Van Aanholt formasını Kazimjan'a kaptırır ve iyileşmezse kesilecek.  Okan Koçuk, Emre Taşdemir ve Mata'nın sözleşmeleri bitti ancak henüz bir karar verilmedi.

Dünya Kupası kapsamında lig tatilinde Antalya Belek Turizm Merkezi'nde antrenman kampına devam eden Kayserispor'un deneyimli kanat oyuncusu Emrah Başsan, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel bir açıklama yaptı. Takımın aile ortamında çok güzel bir antrenman kampı geçirdiğini söyleyen Emrah Başsan, “İyi bir antrenman kampı dönemiydi. Biz aslında Kayseri'de ailemizle vakit geçirdik ve kamp yapmanın tadını çıkardık. hocalar çok eğlenceliydi sorunsuz girdik antalya kampına geldik. Kalan 4 maçı da iyi oynamak istiyoruz. Sezonu  iyi bitirmek istiyoruz. Hedeflerimiz var. Kayserispor'u iyi yerlere getirmek istiyoruz" dedi.

"Çok tecrübeli ve iyi bir takımız"

30 yaşındaki futbolcu, takımın cezalı olmasının performansı etkilemediğini söylüyor: "Ekibimiz geçen seneden beri birbirini tanıyan tecrübeli  bir takım. Finale kalan büyük takımları eleyerek hak eden bir takımdık. Biz iyi yaratılmadık. Ama bu yıl hedeflerimiz var. Bundan kimsenin şüphesi olamaz. Bize güvensinler. Takımımız rakibe direnmeyi ve oynamayı bilen bir takım. Ligi en iyi şekilde bitirip Avrupa'ya katılmak istiyoruz" dedi.