Gedson'ı ceza sahası içinde beklerken gördü

Gedson'ı ceza sahası içinde beklerken gördü

 Tecrübeli oyuncu Cenke'ye topuğuyla blok yaptı ve golü atan oyuncu topu uzak köşeye gönderdi. Her iki takım da savunmasını riske attığında, hızlı bir konumsal savaş başladı. Sousa'nın şutunda şans eseri Erhan'ın katkısı olmadı ve Melter yarıyı hatasız tamamladı. Futbol öyle bir oyun ki ne olacağını tahmin edemezsin. 57 saniye geride olduğunuzu ve maçı bitirmek için uzatmada Souza ile  üç sayılık atış yaptığınızı hayal edin. Şahsen ben Beşiktaş'a alışkınım, olmayana da rahatlık tavsiye ederim!

Neyse ki, Karthal üçüncü viteste zorlu bir virajı geçti ve zirveye doğru yarışmaya devam etti. Weghorst ini terk etti ve Cenk Tosun bir aslan gibi yerini aldı. Ve muleka, başka ne var? Taraftar Ebu Bekir'i bekliyor, ne diyeyim, onlar da haklı!

Yarışmalar 15 Ocak Pazar günü tüm dünyada ve Türkiye'de heyecanlı geçecek. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş yönetiminin Mohamed Elneny ile ilgili  bir fikri var çünkü 6 numaraya  bir hamle var.' Elneny Ocak'ta olacak. Arsenal Premier Lig'de mucizeler yaratıyor ve aradan çok uzun zaman geçmemiş olsa da grup aşamasına gelip Premier Lig'i kazanmak onlar için çok olumlu bir durum. Sezon sonuna kadar kontratı var ve 1 yıllık opsiyonu var ama  Beşiktaş devre arasında Erneny'den sonuç alamaz ise sezon sonunda kontrat bitiminde Josef De Souza, Atiba, Elneny, Şenol Hoca yönetim tarafından geride bırakıldığı için mutlaka çok çalışacak. O bir oyuncu ama Ozan Tufan ve sağ bek şu anda öncelikler gibi görünüyor. 6 numara da Josef de Sousa'nın performansına güvenerek transfer döneminde bitirmeyi deneyebilir.

Todo Süper Lig'in 17. haftasında Başakşehir, Gaziantep deplasmanında mücadele etti.

Gaziantep Kalyon Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere bitti ve 44. dakikada Başakşehir Bökey Özkan ile Gaziantep FK 90+7'lik skorla öne geçti. Adana Demirspor maçında kasık ağrısı nedeniyle maçı kaçırdı. Saleh'in 11. maçta oynaması çok zor,  Kerem Atakan Keskin'in de  sakatlığı nedeniyle Tayful'un onun yerine geçebileceğini düşünüyorum. Aynı şey Oğuzhan Akgün için de geçerli.