Gaziantepspor Trabzonspor maçını canlı radyondan dinle

Gaziantepspor Trabzonspor maçını canlı radyondan dinle
Gaziantepspor Trabzonspor maçını canlı radyondan dinle|TRT RADYO 1 Naklen..Trabzonspor deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olacak.Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında son maç Gaziantepspor ile Trabzonspor arasında oynanacak.Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta Gaziantepspor-Trabzonspor maçıyla tamamlanacak. Ligde geçen hafta Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda 5-1 yenerek bu sezon dış sahadaki ikinci galibiyetini kazanan bordo mavililer, Gaziantepspor'u da yenerek deplasman galibiyeti serisini sürdürmeyi amaçlıyor
 Gaziantepspor Trabzonspor maçını canlı radyondan dinle|TRT RADYO 1 Naklen..Trabzonspor deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olacak.Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında son maç Gaziantepspor ile Trabzonspor arasında oynanacak.Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta Gaziantepspor-Trabzonspor maçıyla tamamlanacak. Ligde geçen hafta Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda 5-1 yenerek bu sezon dış sahadaki ikinci galibiyetini kazanan bordo mavililer, Gaziantepspor'u da yenerek deplasman galibiyeti serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek. 

Maçın hazırlıklarını tamamlayan  bordo mavililerde takımdan ayrı çalışan Constant, sakatlıkları bulunan Yatabare, Yusuf ve Belkalem ile önceki gün mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Aykut Demir kadroya alınmadı.