Gaziantepspor Fenerbahçe müsabakası ne zaman saat kaçta!

Gaziantepspor Fenerbahçe müsabakası ne zaman saat kaçta!
Fenerbahçe Sopr Toto Süper Lig'te Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek.Fenerbahçe ile Gaziantepspor, yarın yapacakları karşılaşmayla lig tarihinde 58. kez karşı karşıya gelecek.
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında dış sahada yarın Gaziantepspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, deplasmandaki 4 maçlık galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Ligde en son 10. haftada Bursaspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak 2 puan yitiren sarı-lacivertliler, daha sonra oynadığı 4 dış saha maçından galibiyetle ayrıldı.

Deplasmanda 12. haftada Balıkesirspor ve 14. haftada Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarını 1-0'lık skorlarla kazanan Fenerbahçe, 17. haftada Kasımpaşa'yı 3-0 ve 18. haftada da Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup etti. "Sarı Kanaryalar", son 4 deplasman maçında 12 puan topladı.

Kamil Ocak Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Gaziantepspor-Fenerbahçe maçını hakem Halis Özkahya yönetecek.

Fenerbahçe, ligde 19 haftada 13 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 43 puanla 2. sırada bulunuyor. Gaziantepspor ise 19 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyet ve 27 puanla 7. sırada yer alıyor.

CANER ERKİN FORMA GİYEBİLECEK
Fenerbahçe'de Trabzonspor maçının bitiminde kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 maçlık cezayı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor karşısında çeken Caner Erkin, Gaziantepspor karşısında forma giyecek.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 4 maç ceza verdiği Volkan Demirel'in yerine yarınki maçta kaleyi Mert Günok koruyacak.

EMRE BELÖZOĞLU DÖNÜYOR
Ligde Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarında kadroda bulunmayan, 19. haftada Trabzonspor maçında yedek soyunan Emre, teknik direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi halinde Gaziantep karşısında forma giyecek.

Sarı-lacivertlilerde, Gaziantepspor maçı öncesi Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ve Serdar Kesimal'ın tedavileri devam ediyor. Son antrenmanda sağ üst kasık bölgesinde sertleşme olunca çalışmayı tedbir amaçlı yarıda bıraktı.

5 İSİM SINIRDA
Fenerbahçe'de Gaziantepspor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartları bulunan Caner Erkin, Kuyt, Meireles, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, Gaziantepspor maçında forma giyip, sarı kart görürse cezalı duruma düşecek.
NTVSPOR