Galatasaraylı Haris Seferovic Benfica'ya Dönmek İstemediğini Açıkladı

Galatasaraylı Haris Seferovic Benfica'ya Dönmek İstemediğini Açıkladı

Galatasaray dönemimin başında Benfica'dan Harris Seferovic'i imzaladığında taraftarlar ayağa kalktı. İsviçreli forvet, Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı ilk hazırlık maçında gol attıktan sonra Avusturya takımında yer aldı ancak Çin Süper Ligi'nin başında ani bir düşüş yaşadı. Serferovic, sekiz lig maçında rakiplerinin gollerinden kurtulamadı ve takım arkadaşlarına yardım edemedi. Seferovic'in yerine etkili bir forvet almak isteyen sarı-kırmızılı ekip, yüzünü Fransa'ya çevirdi.

Dembele, Gomis'ten açıklama aldı

Galatasaray, Moussa Dembele'nin transferinde mutlu sona yavaş yavaş yaklaşıyor. Huang-hong'un başantrenörü geçtiğimiz günlerde İstanbul Striker'ın 26. Baş antrenörü French ile bir yıllığına görüştü ve olumlu sonuçlar aldı. Galatasaray, Lyon'un yıldızının kulübüyle transfer görüşmelerine başlayacağına göre, oyuncu üzerindeki baskı kesinlikle azalmayacak.

'Kendimi tekrar kanıtla'

Son olarak  vatandaşı Moussa Dembele ile görüşen 37 yaşındaki Galatasaraylı Bafetim Bigommi, sarı-kırmızılı kulüp hakkında olumlu konuşarak, "Bu fırsatı kaçırmayın. Galatasaray ayakta duran büyük bir kulüp. şampiyonluk için savaş. Burada kendini yeniden kanıtlayabilirsin" sesleri duyuldu.

Icardi Kırma Çözümü

Lyon ile sözleşmesinin son yılında olan Moussa Dembele, geçici transferde bu seçenek olmasına rağmen Ocak ayından itibaren Galatasaray'a ücretsiz transfer olabilir ancak yine de kadroda yer alacak. İsviçreli golcü Seferovic ile kiralık sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılı Ordu, boşluğu Dembele ile dolduracak ve Icardi'nin görev süremin sonunda takımdan ayrılmasına çare buldu.

İsveç'te devam eden Avrupa Curling Şampiyonası'nda Türkiye erkek ve kadın milli takımlarımızla yarı finale yaklaşmasına rağmen hız kesmeden devam ediyor. Dilşat Yıldız, Öznur Polat, İfayet Şafak Çalıkuşu, Mihriban Polat ve Berfin Şengül'den oluşan kadın milli takımımız, turnuvaya kötü bir başlangıç ​​yaptıktan sonra müthiş bir geri dönüş yaparak grupta ilk 4'e kalma şansını yakaladı. Bir önceki karşılaşmadan önce 5 galibiyet elde eden kadın takımımız, Almanya ve İtalya ile 3. sırayı paylaşıyor. Grup lideri Ay Yıldızlar, İsveç ile karşılaşmadan önce Danimarka'da kazandıkları maçın ardından dün Norveç'i 10-2 yendi. Tek kriter kazanmak. Sadece Miss National, 8-7 büyüklüğünde bir düşmana yenildi ve yarı final bileti kazanamadı.