Galatasaray’dan Büyük Hamle

Galatasaray’dan Büyük Hamle

Genç futbolcunun oyun kurucu rolünden oldukça memnun olan ve düzenlediği basın toplantısında kendisini öven Brooke, Baran'ın ve özellikle Oliveira'nın pozisyonunu düzenli olarak değerlendirme kararı aldı.

Icardi ve Rashika ile 1 kez daha

Galatasaray'dan kiralık yıldızlara sürpriz hamle. Düğmeye basıldı, transferin son gününde kiralık olarak katıldılar Sarı kırmızılı ekipler, Aslan yolculuğunu tamamlayarak yeni sezona devam edecek.

Denemenin başarısız olduğunu kanıtlayın

Icardi iyileşip Beşiktaş ve Başakşehir'de forma giydiğinde, galibiyette önemli bir rol oynadıktan kısa bir süre sonra takımı omuzlarında taşımaya başlayınca kulüp onu ertelemek zorunda kaldı. Galatasaray formasıyla çıktığı 6 maçta 4 gol atan Icardi'nin Arjantin'de tedavisi sürüyor ve yakın zamanda takıma katılması bekleniyor. Paris Saint-Germain'in Arjantinli yıldızdan beklentisi 30 milyon euro. Sadece Galatasaray'ın golcüsü pes etmemiş ve 29 yaşındaki oyuncuyla yeniden görüşerek anlaşmaya varmıştı. Icardi ile görüştükten sonra Paris Saint-Germain ile yeniden temasa geçen Simbang, oyuncuyu yeniden kiralamayı umuyor.

Yol haritası güncellenecek

Benzer bir süreç Rashica ile yaşandı. Kulübün Norwich'teki performansından büyük beklentileri olması üzerine Sarı Kırmızılılar, 26 yaşındaki kanat oyuncusunu  yeniden imzalamak için bir formüle yöneldi. Galatasaray yönetiminin amacı, önümüzdeki sezonun sorunsuz geçmesi için iki yıldızın kulüpleriyle geçiş döneminde anlaşmaya varmak.

Rashika sessizce işe alındı, sadece futboluyla beğenildi ve Icardi gibi Galatasaray'da kalmayı kabul etti. Sarı-kırmızılı ekip bu nedenle bu iki mevkide sadece milli takviyelere odaklanacak. Icardi ve Rashica Galatasaray'da kalmak istiyor ve bu, Aslan'ın bu karardaki en büyük avantajı olacak. Fenerbahçe, Dünya Kupası tatilinin ardından sezona güçlü başlangıcını sürdürmek ve Çin Süper Ligi'nde ikinci yarıya girmek istiyor. Bu anlamda şimdiden takviye planı yapmış olan Lacivert Sarı Ordu, dinlenmem için önemli bir jest yapmaya hazırlanıyor.

Forvetin formu tatmin edici

Geel-Lacivertliler bu arada  4 hazırlık maçını da kazanarak sahadan  ayrılmayı başardı. İsa forvetin bu maçlardaki performansından çok memnun. Serdar Dursun; 3 gol ve 1 asist atma fırsatını değerlendirdi. Joshua King, sakatlığının etkilerinden kurtulduğunu gösterdi ve 4 maçın 3'ünde gol attı. Batshuayi, Salernitana Savaşı'nda Belçika'nın Dünya Kupası'ndaki tek golünü atarak Fenerbahçe'ye döndü.