Galatasaray ve TFF heyeti

Galatasaray ve TFF heyeti

Sarı-Kırmızılıların alt yapısındaki genç yetenekleri süper bir seviyede takım çatısı altında buluşturacağı B takım projesini görüştü. Sabah'taki pınarlardan; TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Florya ziyaretinin perde arkası ortaya çıktı. Sarı Kırmızılı Kulübün B takım projesini hayata geçireceği ortaya çıktı. Galatasaray Cephesi, TFF heyeti ile bu konuda görüş alışverişinde bulundu ve altyapı bünyesindeki genç yetenekleri sarı-kırmızılı kulüp çatısı altında profesyonel düzeyde buluşturacak. Galatasaray ilk adımlarını geçtiğimiz sayımızda Ned Anadolu ile atmıştı ve bu kez  ikinci takımla usta bir seviyede mücadele edecek ve kendi vücudundan çıkarıldığı yerden doğruca gidecek.

Floria Aslanı

Okan Buruk, 1985 yılında katıldığı Galatasaray'da büyüyen ve gün geçtikçe güçlenen oyuncularla dün fotoğraf çektirdi. 15 kişilik kadrosu hakkında konuşan tecrübeli teknik direktör, "Galatasaray'ın en büyük mirası, devam eden altyapısıdır. Hepimiz gençlere mümkün olduğunca çok fırsat verdik ve Galatasaray'ın Tassaray formasının değerini anlatıyoruz."

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe , sürem başlangıcında forvet bölgesine takviye olarak Eintracht Frankfurt forması giyen Ali Akman’ı 1 yıllığına ekibine katarak yapmıştı. 20 yaşındaki oyuncu gerek sakatlıklar olsun gerekse formsuzluğundan dolayı sarı-kırmızılı ekipte bir türlü beklentileri karşılayamadı. Akman, bu sürem Göztepe formasıyla birisi Türkiye Kupası olmak suretiyle 11 maça çıktı, gol ve asist katkısı veremedi. Genç oyuncu bu süreçte 4 maça ilk 11’de başlarken 7 maça da sonradan dahil oldu. Böylece genç oyuncu toplamda 353 dakika forma giydi. FIBA Genel Sekreteri Andreas Zaglis, internet üzerinden düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

FIBA tek başına savaşıyor

Avrupa Birliği Başkanı Dejan Bodiroga ve Avrupa Birliği İcra Kurulu Başkanı Marshall Glikman ile tanışmak bir zevkti. Ama bu noktada herhangi bir ilerleme kaydedemedik. Atmosfer güzel ve  FIBA ​​olarak hepimiz hazırız ve tartışmaya açığız. Sanki 18 aydır yalnızmışız gibi. Yazışıyoruz, insanları bir araya getiriyoruz, NBA'i sektöre getiriyoruz, fikir ve tavsiyeler sunuyoruz. FIBA bunun üzerinde çalışıyor. Eylül ayının son ayında,  bizim için kolay olmayan milli takım playofflarına herkesin katılmasına izin vermek için Kasım playoff tarihini değiştirmeye karar verdik.